Партнер рубрики Події

Мають "Жигуля" і орендують квартиру. Що відомо про сім'ю школярки, яка виграла авто?

Мають "Жигуля" і орендують квартиру. Що відомо про сім'ю школярки, яка виграла авто?

Ніну Гурін із Заліщиків, яка виграла автомобіль BMW X5 у іменному розіграші блогерки Ірини Пістрюги, тепер знає чи не кожен житель цього маленького міста, та й не тільки тут. Як вдалося перемогти з понад 105 тисяч учасників? Розповідаємо нижче.

Батьки Ніни – прості трудівники. Ніяких «блатів» та зв’язків у них немає, як писали у коментарях у соцмережах. Журналісти редакції «20 хвилин» дізналися, як живе сім'я дівчинки, яка виграла авто.

Новина про виграш швидко розлетілася не тільки Тернопільщиною, а й Україною. Сама ж дівчинка з дитячою безпосередністю розповідає про те, що трапилося з нею. Каже, цей виграш – диво, що трапилось з простою українською сім’єю. 

Відео дня

Це не лох..рон

Знайти логічне пояснення тому, що ця маленька красуня стала переможницею з-понад 100 000 учасників, навряд чи можливо. Однозначно, це удача!

— Не лох..рон, вибачте, точні, ні. Багато хто мені говорив, що ці розіграші блогерів підставні, і я, чесно, була такої ж думки, що там вибирають серед своїх людей, а тепер побачила, що все чесно. Раніше вигравала бокси з косметикою, солодощі в Інстаграмі. Але на машину навіть не сподівалася, — зізнається дівчинка.

Ніна підписана на декількох блогерів і веде фан-сторінку Ірини Пістрюги. Коли мова заходить про них, школярка захоплено називає імена тих, за ким «стежить» — Юля Верба, Христина Христонько, Діма Варварук та інші.

—  Я часто беру участі у розіграшах. Раніше Діма Варварук розігрував авто, я дивлюся, ай, не беру. А потім бачу – Іра Пістрюга теж машину розігрує, думаю: ай, візьму участь. От було в мене якесь передчуття, а раптом виграю. І тут в неділю (14 березня – прим. ред.) сиджу пишу уроки, телефонує подруга і каже, що я виграла авто. Не повірила, заходжу на прямий ефір Іри і бачу, що я таки переможець. Це був сильний стрес для мене, я розплакалася від щастя, — згадує співрозмовниця.

Популярність дівчинки за тиждень просто виросла. Каже, Інстаграм розривається від повідомлень, однокласники та друзі вітають, незнайомці на вулицях вітаються. А вона сама досі не може повірити, що це сталося саме з нею.

— Я сіла за кермо. І не можу повірити, що це – реальність, — каже вона. – Ми – проста сім’я, і чудо трапилося з нами.

Хто її батьки?

Блогерка, у якої понад 800 000 підписників у Інстаграмі, особисто приїхала віддати власне авто переможниці та її сім’ї. Під час зустрічі вона відзначила, що сім’я Ніни дуже приємна. Вочевидь, все так і мало бути.

Журналістка «20 хвилин» також переконалася: родина Гуріних варта такої нагороди. Ніна навчається у сьомому класі місцевої школи. У школярки є ще два брати – Славік, восьмикласник, між ними майже півтора року різниці у віці. Ніна співає у церковному хорі, Славік прислуговує у місцевій церкві.

Є ще старший брат – Євген Гурін. А от його ім’я на Тернопільщині добре відоме. Він — відомий неодноразовий чемпіон Тернопільської області в складі великогаївського «Агрона», здобував золоті медалі першої обласної ліги, виступаючи за команду «Рідна Борщівщина».

Мама дівчинки – працює у пральні Заліщицької лікарні, тато – будівельник.

Не раз сварила за інтернет

Під час розмови мама Анна часто посміхається та відверто розповідає про цей щасливий випадок.

— Ми, як і більшість батьків, пильнуємо, щоб діти забагато в інтернеті не сиділи. Пантруємо, бо ті різні ігри і всяка біда. Хоч син і донька в нас чемні, відмінники. Та часом, як забагато в мережі, кажу, що заберу телефони і дам їм чорно-білі (сміється – прим. авт.), — каже мама. – А Іра в нас активна в соцмережах. Ми їй подарували телефон у 5-му класі на день народження. Вона зареєструвалася в тому Інстаграмі, стежить за життям блогерів, сама, правда, нічого не знімає.

Донька у дружніх стосунках з мамою, про розіграші завжди розповідає.

— Вона мені казала: «Мамо, от там розігрують машину, якби ми виграли, хоча ми і маємо “Жигуля” (сміється – прим. авт.). Багато хто вважає, що це не авто, але ми – проста родина, яка не є машина, але їде (сміється – прим. авт.). А я їй відповіла: «Ніно, а може, тобі і пощастить»…

Звістка під час похорону

Приємна звістка застала маму, коли та була на похороні у знайомого.

— Мені телефонують, кажуть, що моя донька виграла авто, а я не можу говорити. Стою на території церкви, церемонія прощання… Дуже незручно, — розповідає пані Анна. – Не можу усвідомити це, чоловік на футболі. Дитина плаче від щастя.

Рідні не могли повірити, що таке може трапитися з простими людьми і зізнаються, що сумнівалися, чи не треба буде доплачувати щось. Сусіди та знайомі казали – такого не буває, це якась афера.

—  Протягом тижня ми зідзвонювались з Пістрюгою, а 19 березня вже отримали подарунок. Машину зареєстрували на тата, — продовжує пані Ганна. – У школі канікули, але діти просять Ніну та Славіка покатати їх, і щоб селфі зробити біля авто (сміється – прим. авт.).

Чи залишать собі авто?

Сім’я великих статків не має, тож чи залишать собі автомобіль, поки що не знає.

—  Загнали в гараж, боїмося, щоб не пошкодили. Авто потужне, заправляти дорого. Ми живемо в орендованій квартирі, власного помешкання не маємо, — говорить пані Анна. – Поки що не вирішили, чи залишимо собі автомобіль, але, мабуть, будемо продавати. Зарплати у нас із чоловіком невисокі, а машина, хоч дуже гарна, але потребує великих витрат. “Жигулем” до Тернополя, наприклад, треба 500 гривень. А на BMW – 1700. Але ми щиро дякуємо Господу Богу та Ірі Пістрюзі за це, що вони зробили нам такий дарунок. Тепер ми зможемо подбати про власне житло.  

Наприкінець розмови жінка зізнається, завдяки цьому виграшу вона і сама, вже така доросла, повірила в те, що диво може трапитися з кожним і в будь-яку мить. Тож треба жити з вірою в серці і позитивними думками.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (17)
  • Marichka Paush

    Це неправда .
  • Ольга Гурина

    Бравоооо
  • Наталія Чайка

    Не можу повірити. Це реклама для лохотрону?
  • Natali Onyshchuk

    А то нічого що дівчинка з Теребовлі? Перевіряйте те що пишете

    Наталі Романчук reply Natali Onyshchuk

    Natali Onyshchuk гсц у Теребовлі ,в Заліщиках немає

    Уляна Біланюк reply Natali Onyshchuk

    Natali Onyshchuk дівчинка в прямому ефірі сказала, що вона з Заліщиків. А в Теребовлі, можливо, просто зустрічалися.

    Natali Onyshchuk reply Natali Onyshchuk

    Світлана Гладуняк я дивилася історії Пістрюги, вона їхала вручати машину в Теребовлю. І навіть знайомий батьків який був при отриманні машини сказав, що читав про дівчинку з Заліщиків, а виявилось що це їхня мала

    Світлана Гладуняк reply Natali Onyshchuk

    Natali Onyshchuk Фото зроблене в Заліщиках біля площі.Напевно,все-таки,дівчинка з Заліщиків.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up