Вулицю 15 Квітня перекрили протестувальники, які викликають владу на діалог

Вулицю 15 Квітня перекрили протестувальники, які викликають владу на діалог

Протести проти торф'яних котелень тривають. Шостий раз активісти намагаються достукатися до міської влади. Сьогодні перекрили рух на вулиці 15 Квітня.

Як повідомляють наші кореспонденти, заторів немає завдяки працівникам патрульної поліції. Вони регулюють рух. 

Люди наголошують, що шукають діалогу з владою, їхні акції - мирні. Як зазначила активістка Юлія Мамчак, влада погодилася на діалог, який відбудеться завтра у прямому ефірі на чаті "20 хвилин"

Відео дня

- Ми хочемо показати, що наші акції врегульовані і ми теж лояльні. Влада погодилась на діалог. Подивимось який буде діалог завтра, - каже Юлія Мамчак. 

Як і під час попередніх акцій протесту, на вул. 15 Квітня багато дітей. Вони тримають у руках плакати із написами про бажання жити в чистому середовищі.

Нагадаємо, жителі вулиць Київської та Купчинського перекривають дорогу вшосте. Минулого тижня акції спричинили довжелезні затори, обурення тернополян викликали й акції цього тижня. Тим часом, протестувальники не бачать іншого способу привернути увагу влади.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (20)
  • Alis

    Повторюсь тут! Це не спам а крик душі.

    Я проживаю на Бамі, на Стуса, і зимою знаю і бачив як білий сніг покривається чорною сажею. Так торфяне паливо то зло. Зранку на 8.00 їду на роботу, ввечері о 20.00 вертаюсь додому, але чому я змушений стояти в заторі через якихось активістів і тратити даремно свій час на якихось невдах що не можуть напряму з Надалом договоритись. А вдома мене чекають дружина та дітки які переживають де я затримуюсь. Решту вечора їм приділив і знову досвіта на роботу бо сім'ї жити за щось треба. Чому я через цих СВОЛОТ стою в заторі, відповідно менше часу приділяю своїй сім'ї. НІЧОГО до Надала, до котелень, до теплоенерго НЕ МАЮ!!! НІХТО МЕНІ НЕ ПЛАТИТЬ ЗА ЦІ ДОПИСИ!!! Просто надоїли ці всі безглузді акції. Ми Українці дивні люди! Плачемо що торф шкідливий, плачемо що газ дорогий - то що для нас добре. Треба змиритись з чимось одним. Або дорогий газ і чисте повітря і сніг, або дешевий торф і всі ходимо чорні в сажі. Далі, ця пані Мамчак робить собі піар так як в свій робили Тягнибок, Юлька, Ющенко і т.д. краще зараз її за підбурення народу "закрити" чим потім вона наробить біди і всіх кине, бо нема в нас патріотів всі на чужих плечах роблять собі бізнес а люди потім покинуті голову собі сушать як далі жити. І жалко мені тих людей що мучаться в заторах, не було би тих аварій що стались. Виникає питання ЧЕРЕЗ КОГО цей безлад в місті і як це виправити та кого покарати. Надала скинути він не мер а так бізнесмен "косить бабло котельнями, бруківкою, і т.д." з людьми він не рахується. Мамчак робить собі ім'я як вище перечислені "папєредніки" а ми люди терпимо. Ще й зараз між собою (водіями і пішоходами) кинули кістку.

    п.с. Хто осилив мою думку до кінця ДЯКУЮ ЗА ПРИДІЛЕНИЙ ВАШ ЧАС. Давайте думати і оцінювати ситуації тверезо на холодний розсудок без лишніх емоцій.
  • 777

    Вибачте, але це теж рагулізм. Не пишу про перекриття - в тернополі давно всі плюють на когось. Але до чого тут Чорнобиль ? Навіщо на цю толоку брати дітей ? Жах..
  • Саша

    Нам не потрібно такий мер, як наш Надал

    777 reply Саша

    то навіщо голосували ? ще гляди в 3є виграє. яке місто - такий  імер
  • Alis

    Будь-ласка пані Юлію Мамчак за грати. За підбурення людей.

    Натовп до мера на прийом. Вирішити свої питання.

    Самих активних і "буйних" до пані Юлії Мамчак за грати нехай остудять свій пил.

    Не розумію чому влада на цей беспредєл дивиться мовчки.

    Активісти боягузи пікетувати мерію, а дороги перекривати в самий раз.

    Я Теж живу в Тернополі але не розумію чому після роботи неможу спокійно добратись додому, через тих активістів мушу стояти в заторі або обїжати їх 10-ою дорогою.

    Боже, дай тИрнополянам мудрість reply Alis

    Активісти вже були під мерією, і не раз. А вас не хвилює те, що голова тупо ігнорить жителів міста, ні? Тільки хвилюють затори і ваша  незручність

    Alis reply Боже, дай тИрнополянам мудрість

    Добре! Но чому я маю мучитись через ті кляті котельні????? Я що їх будую, чи фінансую. Зранку їду на роботу, ввечері додому не можу спокійно добратись через цих активістів. Чому я через них страждаю. Теж живу в Тернополі і цими питаннями переймаюсь, але виникає непереборне бажання фізично розправитись з тими активістами.

    Саша reply Alis

    Ви напевно не в курсі, мітинги під мерією були не одноразово, про те Лисий не хоче іти на діалог, лише коли приїздив Гройсман пообіцяв поговорити і забув

    777 reply Саша

    знаєте, це лише відговорки. Є купа способів достукатися, але простіше піднасрати іншим тернополянам
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:02 Як тернополянам оформити субсидію через «Дію»? Перевірили «20 хвилин» 20:15 Суд визнав депутата Тернопільської обласної ради Любомира Крупу загиблим на війні photo_camera 20:00 Артилерія, авіація і не тільки: росіяни посилюють обстріли Сумської області, — ЗСУ 18:35 Які культурні заходи цього тижня проведуть у бібілотеках Тернополя Від читача 11:20 Благодійний концерт за участю гуртів "Дивний простір" та "Spalah" 17:03 Як поповники файну карту через додаток е-Тернопіль: «20 хвилин» перевірили photo_camera 16:45 На Тернопільщині чоловік збирав гроші під виглядом лікування дітей і військових — поліція photo_camera 15:49 Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:00 «За малюнками приховані біль і втрати»: військові під час реабілітації намалювали картини (ФОТО) photo_camera 14:20 У Тернополі відбудуться «Дні кіно від ТРО» 13:31 У Тернополі продають перші вербові котики: де придбати та скільки коштують 13:00 180 тисяч гривень за зняття «поробів» віддала «ворожці» жінка з Тернопільського району 12:30 Квитки розкупили на кілька сеансів наперед: Тернопіль відвідали актори фільму за повістю Кузьми Скрябіна play_circle_filled photo_camera 11:47 На проспекті Бандери зіткнулися два автомобілі: один водій втік 11:25 МОЗ оновило рекомендації щодо проведення щеплень вакциною проти COVID-19 для первинної вакцинації 11:00 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ та грип 09:15 У Церквах східної традиції розпочався Великий піст 08:46 18 березня у Тернополі відключили світло за однією адресою 08:05 У Підволочиську чоловік продавав перероблений пістолет play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up