Вже тиждень розшукують 35-річного Володимира Хавалка: продавчиня повідомила родичів, що бачила його на вокзалі

Вже тиждень розшукують 35-річного Володимира Хавалка: продавчиня повідомила родичів, що бачила його на вокзалі
  • Брат вже кілька ночей поспіль чергує на вокзалі у Тернополі – поки ні слуху ні духу.
  • Мобільний і гаманець чоловік залишив вдома. Рідні перетелефонували усім, хто записаний в контактах чоловіка – ніхто його не чув і не бачив.
  • Літня мама дуже переживає і благає сина, якщо йому на очі потраплять ці рядки, повернутись. Брат обіцяє підтримку та допомогу, в яку халепу не потрапив би Володимир.

Вже тиждень, як рідні і поліція розшукують 35-річного Володимира Хавалка з Козівського району.

Чоловік вийшов з дому між 21 і 22 год 30 жовтня. До нині про його місце перебування нічого не відомо.

Нібито бачили на вокзалі

Поліція і родичі обшукали всі закутки як в самому с. Теофіпілка, де проживає чоловік, так і поблизу. Поки що жодного результату.  

Відео дня

Нагадаємо, в ніч з 30 на 31 жовтня пропав безвісти Хавалко Володимир Іванович, 1985 року народження, - таке повідомлення з’явилось у Тернопільських вайбер-групах. Проживає в с. Теофіпілка Козівського району Тернопільської області.

Володимир проживає з батьками, своєї родини у нього не було. Ані того вечора, ані напередодні ніяких конфліктів чи сварок між рідними не було.

  • Вийшов і пішов десь, між 9 і 10 вечора, і до нині ніхто про нього нічого не чув і не бачив, - розповів брат зниклого чоловіка Василь. – Пішов у повсякденному вбранні, як щодня ходить. На наступний день, знаємо, мав плани, мав їхати до Тернополя. Допоможіть, будь ласка, може, хто його десь бачив.

Володимир працював, але неофіційно. На роботі відтоді не з’являвся. У поліцію родина про зникнення Володимира повідомила.

  • Я вже кілька вечорів і ночей поспіль проводжу на вокзалі у Тернополі – кілька днів тому подзвонила жіночка, яка продає там шаурму і хот-доги, що нібито минулої неділі, година 2-3 ночі, бачила Володю і він у неї купував шаурму, - розповів брат Василь. - Більше інформації, на жаль, немає ніякої.

Родичі разом з місцевими обходили все у селі та його околиці. На пошуки вийшли чимало людей. Вже різні думки були, каже брат. Тому шукали і в лісосмугах.

  • Він залишив вдома свій мобільний – ми за цей час обдзвонили всіх до одного, хто був в контактній книзі – ніхто Володю не бачив останнім часом, - каже брат Василь. – Шукали у друзів і знайомих – нічого.

Повечеряв, подивився телевізор – і вийшов з дому

Останні кілька днів перед зникненням Володимир був вдома – на роботу з якоїсь причини не ходив. Про проблеми, які могли б виникнути у чоловіка, вдома не говорив. Поводився як завжди – нічого дивного чи незвичного. Того дня, під вечір, повечеряв, дивився телевізор. Потім одягнувся і вийшов з дому.

  • Він дорослий чоловік, бувало раніше, й дома не ночував, але мама завжди знала, де він і з ким, - каже брат Василь. – Ніколи не йшов з дому надовго. Мама дуже переживає зараз – це й не дивно. І стверджує, що в той день, як зник Василь, не було нічого підозрілого чи дивного.

Брат востаннє говорив з Володимиром за кілька днів до зникнення. Каже, зранку їде на роботу, пізно ввечері приїжджає. Тому брати зустрічались рідко. Коли говорили востаннє – все було, як завжди. Про жодні проблеми з братом не ділився, голос був спокійним.

  • З грошима в нього проблем не було, бо він працював, - каже Василь. – Щоб на гроші грав чи в автомати – такого не було. Принаймні ми не помічали. Цього вечора він вийшов, залишив гаманець вдома. У кишенях була певна сума.  

Вже тиждень Володимира шукають усім світом. І брат, і мама дуже просять чоловіка, якщо йому на очі потрапить ця стаття, аби повернувся. Можливо, є якісь проблеми, про які родичі не знають, обіцяють підтримати та допомогти. Лише б повернувся…

Звертаються родичі і до всіх небайдужих людей: придивіться до людини на фото. Можливо, ви його десь бачили. Можливо, втратив пам’ять чи інша прикрість з ним сталась, а телефону немає і родичам про себе не може повідомити. Якщо у вас є будь-яка інформація – передзвоніть до брата або в поліцію.

Чоловік був одягнений в сіру спортивну шапку, синю куртку і чорні джинси. Прикмети зниклого:  зріст 177-178 см., середньої статури. 

Довідка

Всіх, хто має будь-яку інформацію про місце перебування Володимира Хавалка, родичі просять повідомляти за номером телефону: 097 171 00 14 (Василь, брат). Або телефонуйте на лінію 102 у будь-який відділок поліції.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (148)
  • Кате Борис

    !!
  • Nadia Merva

    +++++++++
  • Таня Сидашова

    Господи Спаси и Сохрани парнишку пожалуйста Аминь Аминь Аминь
  • Таня Клюха

    Господи допоможи
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up