Партнер рубрики Події

Як насмішка перетворилася у допомогу: безхатько з Тернополя став відомим через агітаційну рекламу

Як насмішка перетворилася у допомогу: безхатько з Тернополя став відомим через агітаційну рекламу
  • У соцмережах тернополяни опублікували фото безхатька, який заснув на лавці поряд з агітаційним бордом одного з кандидатів в депутати Тернополя. 
  • І навіть більше: світлину з насмішками поширювали у Fаcebook боти на основі платної реклами. 
  • Депутат ж вирішив не робити політичних баталій з людської долі, а знайти чоловіка та запропонувати допомогу. 

Розсмішила тернополян картина того, що безхатько приліг під постером з фотографією кандидата в депутати Андрія Шкули. Жартували, мовляв, сам туди переїхав жити. 

Проте, як з'ясувалось, чоловік лише ховався на зупинці від дощу. Звуть його Олег, йому 56 років. Родом з Хмельниччини. 

Андрій Шкула вирішив відповісти на "тролінг" в соцмережах та розшукав безхатька. В історії смішного мало.

Відео дня

Як написав згодом пан Шкула у соцмережах, Олег пережив інсульт, страждає від виразок на тілі та хворих суглобів... Від допомоги з госпіталізацією відмовився. 

"Пообіцяв знайти роботу"

- Якщо чесно, неприємно вразило те, що фейсбучні боти перетворили людську печальну історію в якусь політичну пропаганду. Фото комусь так сподобалось, що вони навіть запустили платну рекламу в соцмережах, - каже Андрій Шкула. - Гумор гумором, але робити ці брудні політичні речі на чиємусь горі - просто низько. 

Здивувало й те, що чоловіка за день сфотографували близько 20-ти разів, а от допомоги не запропонував ніхто, окрім самого депутата. 

-  Я залишив йому свій номер, бо ж зима йде і на зупинках довго не протягне. Також Олег нагодований і вже має трохи грошей. Обіцяє, що шукатиме роботу і тимчасове житло, - пише в соцмережах Андрій Шкула. 

А ви допомагаєте людям, які живуть просто на вулиці? 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (28)
  • Vitaliy Pogoretskiy

    Олег дуже добрий майстер по ремонту телевізорів, але є проблема він не хоче працювати, і він не з Хмельниччини.
  • Олександр Шеванюк

    Той безпритульний не хоче ні лікуватись, ні працювати. Які б ви гопки не скакали, він свій вибір зробив і відмовлятись від нього не збирається. Єдине що він зробив, це дав можливість посперичатись прихільникам і противникам депутата.
  • Sveta Savka

    Треба було настояти на госпіталізації, в нього ж виразки і хворі суглоби. Хто його на роботу візьме і взагалі на яку роботу
  • Vova Svatiuk

    Як Тернопільщина жила без такого депутата й досвґі, я просто не знаю. Пан андрій
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up