Партнер рубрики Події

Як Парасюк зацідив ногою в голову екс-начальнику міліції Тернопільщини

Як Парасюк зацідив ногою в голову екс-начальнику міліції Тернопільщини
Народний депутат Володимир Парасюк ударив ногою в голову заступнику керівника управління "К" Служби безпеки України Василю Пісному. Соцмережі вже почали висловлювати свою думку з цього приводу

Інцидент стався під час засідання парламентського Комітету з питань запобігання і протидії корупції.

На комітеті обговорювалися факти, які свідчили про невідповідність майна чиновника його доходам.

"Я діяв виключно у рамках діючого законодавства. Та я зробив для Революції більше ніж той, хто там крикнув", - сказав Пісний, маючи на увазі Парасюка.

Після цієї фрази нардеп Володимир Парасюк встав із місця, підбіг до Пісного і вдарив його ногою.

Відео дня

Володимир Парасюк на засіданні комітету перед інцидентом називав Пісного корупціонером і наводив факти на підтвердження своїх слів.

Василь Пісний 1 серпня обійняв посаду заступника керівника управління "К" Служби Безпеки України. Цей відділ займається боротьбою із корупцією в державній службі.

У січні Пісного зі скандалом звільнили з МВС, де він займав посаду начальника департаменту державної служби боротьби з економічною злочинністю. У певних колах Пісний відомий під прізвиськом "Антибіотик".

 

 

Не думав, що так швидко доведеться знову обурюватися з приводу чергового грубого хуліганства у виконанні народного депут...

Posted by Віталій Цимбалюк on 19 листопад 2015 р.
 

Нардеп Парасюк сьогодні, що б'є ногою Пісного на засіданні Комітету ВРУ і рядовий майданівець Олександр Кравчук, який на...

Posted by Бурбеза Григорій on 19 листопад 2015 р.

 

 

Володю, а де ти никався зі своїм "карате", коли "львівська сотня" ішла під кулі?

Posted by Андрій Лаврик on 19 листопад 2015 р.
 

Я за Парасюка.І не треба про правову державу.Яка правова держава з пісними-шокіними-грицаками-максимовими на посадах...

Posted by Андрій Лозовий on 19 листопад 2015 р.

Парасюк з його розмахуванням ногами до боротьби з корупціонерами має такий же стосунок як тарифний майдан ляшка до реформ в енергетиці.

Posted by Andriy Andrushkiv on 19 листопад 2015 р.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Анонім

    Це той "бідний" генерал постраждав шо дочці в центрі історичного Львова готель подарував на 18 років? Бідненький,постраждав від свавілля "мажора" Парасюка))))
  • Дерех Олех

    Володя зробив все вірно. Він бачив кров товаришів, на руках вмирали побратими. А коменти Віталі Цимбалюка, батю якого скидали цілим Тернополем, просто вражають... Це йому в голову треба добре дати, бо не нажреться ніяк. Очолював ригіони Тернополя, потім перемалювався ніби, і тепер щось вякає, живучи у віллі навпроти фабрики Терра, якій би позаздрив навіть Надал, їздячи на Прадо і кришуючи нелегельний земельний бізнес...

  • Андрухів Володимир

    це точно що терпець колись зривається коли ніякі методи взагалі не діють, і то ще мало я бачу що він навіть нічого не відчув, то треба так щоб аж кровяка свірчала і ще дати Парасюку право це робити щоб потім всякі його не відтягували робити свою справу, тоді ті в кріслах будуть боятися що казати!!!!!
  • Божена Божена

    А я підтримую Володю на 1000%. Ви тільки подивіться, по телеканалах і в пресі, хто його засуджує - бувші риги, теперішні "опозиціонери", і додаються ще ті хто весь-час був при "кормушці" і тихенько "пиляв" бюджети, домовлявся з любою владою, ті що по-демократичному поміняли чи не всі партії які існують в Україні, ті що прийшли до влади на крові НЕБЕСНОЇ СОТНІ і не виконали жодної обіцянки.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:07 Дев'ятеро в легковому авто: на кордоні затримали «партію» чоловіків-утікачів, серед яких тернополянин play_circle_filled photo_camera 20:02 Присвята друзям, які віддали життя в бою: на Тернопільщині відбулась теренова гра «Гурби-Антонівці» photo_camera 19:02 Вийде «сухим із води»? Чи справді депутат Захарків втік за кордон і яке покарання 18:02 У Чорткові на благодійному аукціоні зібрали чверть мільйона гривень для ЗСУ photo_camera Від читача 11:52 Ефективна співпраця на допомогу людям 17:20 У лікарні помер 17-річний Андрій, який із другом потрапив у ДТП на мотоциклі 16:35 Тернопільські хірурги провели надскладну операцію пораненому воїну ЗСУ 15:50 Загинули троє людей, ще семеро — травмовані: за вихідні в області трапилось вісім аварій photo_camera 15:15 У Шумську побили 17-річного хлопця: підозрюють депутата районної ради 14:37 На кукурудзі змахінував 8,3 млн грн: судитимуть екскерівника держпідприємства з Тернопільщини 14:00 В Тернопільському районі відкрили пам’ятну дошку полеглому воїну Андрію Рудому 13:40 Куди після школи? Огляд закладів освіти для вступу (партнерський проєкт) 13:10 У Тернополі відбудеться дефіле містян у вишиванках 12:35 Про заморозки на ґрунті попереджають тернопільські синоптики 12:05 У лікарні помер 24-річний тернополянин, який постраждав в аварії у сусідній області 11:20 У Збаражі з Днем матері оригінально привітали мам футболістів photo_camera 10:50 У Тернополі відремонтують дорожнє покриття ще на восьми вулицях 10:10 На фасаді школи №8 встановлять меморіальну таблицю письменнику Левкові Крупі 09:30 У Кременці відкрили туристичний сезон: що подивитись у місті 09:01 Із 13 травня частково перекриють рух транспорту на Микулинецькій
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up