Як тернополяни Різдво Христове святкують. Підбірка із соціальних мереж

Як тернополяни Різдво Христове святкують. Підбірка із соціальних мереж
  • Сьогодні, 25 грудня, християни західного обряду святкують Різдво. Різдво Христове — одне з найважливіших християнських свят, державне свято в більш ніж 100 країнах світу.
  • Як тернополяни із родиною святкують Різдво і чого бажають у цей день – дивіться на нашій підбірці. Ми зібрали фото із соцмереж, тож шукайте на світлинах себе, рідних, знайомих.

Нагадаємо, починаючи з 2017 року, Україна офіційно святкує Різдво Христове двічі на рік — 25 грудня та 7 січня. Обидва дні є вихідними.

Різдво — це родинне свято, на якому вся сім’я вшановує народження Ісуса Христа. На Святвечір, за традицією, готують 12 традиційних страв, які символізують 12 апостолів. Головна страва — кутя.

Священник Олексій Філюк вітає усіх із світлим святом Різдва Христового! Разом із сім’єю він у прямому ефірі влаштував справжній вечір християнської пісні на колядки.

Відео дня

Тернополянка Іванна Сливка бажає, аби диво у 2023 році все ж сталося. І наша Україна перемогла війну, країна-терорист.

Тернопільський осередок «Подружні зустрічі» влаштували посиденьки під назвою «Назустріч Зорі Різдвяній». Всі поринули у теплі спогади дитинства: коляда, містерія Різдва. А родинні історії наповнили серця теплом і радістю.

Директорка департаменту охорони здоров’я Тернопільської обласної військової адміністрації Ольга Ярмоленко бажає, аби народжений Ісус Христос дарує добробут та тепло вашим домівкам.

Юрій Кульпа наголосив, Україна сьогодні робить рішучі кроки переходу на новий календар, який став офіційно визнаним стандартом у більшості країн світу. Саме за новим літочисленням, Новий рік йде після Різдва, а не навпаки.

Бережанський міський голова Ростислав Бортник побажав нашим захисникам, щоб всі янголи охоронці оберігали їх. І щоб наші захисники повернулись цілі та неушкодженими до своїх рідних та близьких.

Вітає зі святом земляків та всіх українців Іван Гонтар. Нехай це чарівне, одне з найкращих свят наповнить Ваше життя світлом, теплом, радістю та чудесами. Бажаємо миру, добра, благополуччя, любові, взаєморозуміння і сімейного затишку, міцного здоров’я Вам і Вашим рідним і близьким.

Команда студії Sky Body запевнила, ми співатимемо колядки – бадьоро, як ніколи, – щоб гучніше за звук генератора. Ми почуємо голоси й привітання рідних – у душі, навіть якщо ляжуть зв'язок та інтернет. І навіть у суцільній темряві ми знайдемося, щоб міцно обійняти одне одного.

Голова громадської організації «Асоціація жінок України» Ольга Шахін опублікувала світлину з прекрасними українськими жінками, вбраними в національний одяг. А всім побажала жити в мирі, добробуті і щасті.

Зі святом вітає директор міської дитячої лікарні Андрій Артимович. Він подякував нашим захисникам за мужність та відвагу, за кожен світанок. Нехай маленький Ісусик, оберігає кожного і дарує щастя, мир і повернення рідних додому.

 

Редакція «20 хвилин» вітає усіх тернополян з Різдвом Христовим! Нехай у ваших родинах панує любов та злагода. Нехай наша така бажана мрія – Перемога України над лютим злом здійсниться. Радійте, закидайте донати, допомагайте нашим Збройним силам України і щодня дякуйте за можливість жити.

Читайте також:

Двічі чи за вказівкою церкви. Коли тернополяни відзначатимуть День Святого Миколая? (ОПИТУВАННЯ)

Різдвяний Тернопіль: як виглядає місто і де можна зробити класні світлини (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Коля Мручок

    Чогось сантаклауса не видно ,напевно вже нахлявся

    Андрій Левицький reply Коля Мручок

    Коля Мручок Вам напевно буде бракувати "дєда мороза"😏
  • Олєг Віп

    Незабуваймо 9- січня пахса дорогі побратими

keyboard_arrow_up