Які вулиці Тернополя затопило найбільше і коли в місті замінять водостічну систему? (запис прямої трансляції)

Які вулиці Тернополя затопило найбільше і коли в місті замінять водостічну систему? (запис прямої трансляції)

Через потужні зливи Тернопіль фактично перетворився на Венецію. На окремих ділянках дорогах навіть утворилися справжні гейзери. Коли нарешті міська рада вирішить проблему із водостічною дощеприймальною системою, поговоримо під час прямого ефіру у п’ятницю, 27 липня.

Як показує практика, каналізаційна система не справляється з кількістю та сильними потоками стічних вод. Що робить міська влада, аби вирішити питання з облаштування мереж водовідведення у місті? Скільки коштів виділили з міського бюджету на заміну водостічних каналізаційних решіток? Чи в силі комунальники ліквідувати всі наслідки негоди? Про це поговоримо під час онлайн-чату.

Початок – о 13.15 на сайті «20 хвилин».

У коментарях до цього тексту ви можете розповісти про те, на яких ділянках міста є найбільші підтоплення, а також поставити своє питання гостям ефіру.

Відео дня

Нецензурну лексику та образливі слова видалятиме модератор сайту.

 

 

 

Коментарі (12)
  • marijka

    При будь-якому дощі на вул. Збаразькій (від "Оселі" аж до "Млина" попри тротуар тече дощова вода, коли автомобілі чи громадській транспорт їде, всі бризки брудної води потрапляють на перехожих. Невже при ремонті тієї вулиці не можна було передбачити, щоб та вода хоч кудись зливалась, а не текла в самий низ, щоб нарешті потрапити в каналізацію?Чому при кожному дощі перехожі мають бути облиті брудом з ніг до голови?

    І ще. На вул. Спортивній по дорозі до гаражів (навпроти автомийки) є величезна яма, в якій машини просто плавають після кожного дощу. Вода в тій ямі може стояти тижнями. Коли нарешті щось зроблять з тим?
  • Валера Матів

    давайте хоть раз в ьиждень гарєчу воду,будьласка!)
  • Anonymous

    венеція, але мене дивує робота комунальних служб, спочатку ставлять афальт по старих трубах потім труби тріщать і так до безкінечності
  • Богдан Задорожний

    Ну про стару систему водовідведення +- зрозуміло, хоча і її потрібно чистити і ремонтувати. А от чому на щойно капітально відремонтованій ділянці дороги на дамбі озера зранку 25.07. стояла вода глибиною 20-30 см.? Прорахувались чи проекономились?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up