З міської ратуші Бучача двічі на тиждень в полудень звучить гімн України

З міської ратуші Бучача двічі на тиждень в полудень звучить гімн України

Гімн звучить у середу і суботу.

Виконує український славень на трубі Олег Пискливець, студент Тернопільського мистецького фахового коледжу імені Соломії Крушельницької. Хлопець виходить на балкон міської ратуші Бучача уже упродовж трьох місяців щосереди та щосуботи о 12.00.

Про це повідомляє Тернопільський мистецький фаховий коледж ім. Соломії Крушельницької. 

«Ідею подав мені наш бучацький громадський діяч Віктор Гребеньовський ще у березні, — розповів Олег. – Вона мені дуже сподобалася, і я, звичайно, погодився. Відтоді двічі на тиждень виконую наш український гімн на трубі. Це моя подяка нашим мужнім захисникам і підтримка наших містян, які у тилу неймовірно багато роблять для перемоги».

Відео дня

Олег Пискливець перейшов на ІІІ курс. Навчається на відділі «Оркестрові духові та ударні інструменти» у класі викладача Богдана Жеграя.

Нагадаємо, «20 хвилин» писали про талановиту випускницю цього навчального закладу на псевдо «Пташка», захисницю «Азовсталі». Героїзм дівчини дивує мільйони...

Також «20 хвилин» писали про талановиту скрипальку, музикантку і поетесу, родом з Чортківщини Віталію Грицак. Дівчина чотири роки тому закінчила Тернопільський мистецький фаховий коледж імені Соломії Крушельницької. Її пісня «Чом тобі, вороже, не спиться?» у соцмережах за лічені дні набрала рекордні перегляди. 

Читайте також

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up