Партнер рубрики Події

За "Березолем" почали рити асфальт: люди протестують, приїхав Богомол

За "Березолем" почали рити асфальт: люди протестують, приїхав Богомол

Вранці 13 листопада за "Березолем" знову зібрались активісти. Там забудовники риють асфальт. Як кажуть вони, для переносу кабелю. Люди впевнені, що це для будови. 

 

- Забудовники продовжують рити, - повідомляє депутат округу Андрій Шкула. - Місцевих мешканців небагато, але починають зходитись. На місці є правоохоронці, які всіх опитують. Цього разу спортсменів не видно. Також є декілька екіпажів поліції. 

Як повідомив Андрій Шкула, на місце розбірок приїхав керівник ГУ Нацполіції в Тернопільській області Олесксандр Богомол.

Відео дня

- Він запевнив активістів, що правоохоронці перевірять факт погроз, які надходили від "тітушок" під час зустрічі  у четвер, 9 листопада, - розповідає Андрій Шкула. - Також вони перевірятимуть факт законності будівництва за "Березолем". 

До слова, мешканці прилеглих будинків збирались за "Березолем" в неділю, 13 листопада. Вони домовлялись про свої подальші дії у боротьбі проти забудови.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Serhii Ryzhenko

    виродки кончені, майте на увазі що якщо почнете рити котлован - згорить вся техніка

    Роман Крих reply Serhii Ryzhenko

    Не згорить

    Anonymous reply Serhii Ryzhenko

    А таке писати не потрібно було. Таке просто потрібно робити, бо ту мерзоту інакше не спиниш. На жаль, для них не існує ні законів, ні совісті, а, тим більше, голосу людей. Вони нам залишають або червоних когутів пускати або суд Лінча.

    Ігор Дуда reply Anonymous

    Діє злочинний "мозковий центр", який, коли треба, домовляється з владою і заручається її підтримкою, коли треба - "утрясає" питання в судах, коли треба -  направляє на розмову з людьми пристойних на вигляд функціонерів з файлами  документів під пахвою. А коли треба - то може швидко мобілізувати (от повчитись би нашим військкоматам!) загін вузьколобих "качків". Поки не відсічеться голова - буде функціонувати "мозок"...

    Oleg Kycerenko reply Ігор Дуда

    ліквідувати надала

    Ігор Дуда reply Oleg Kycerenko

    Шановні співгромадяни, вітаю з початком грандіозної новобудови! На ранок ніби мали зібратися "небайдужі" й не допустити проїзду техніки, але там я зустрів...лише себе самого. Мені треба було кинутися, як герою війни, під танк?  Зараз робота там кипить, завозять пісок, заїжджають вантажівки... Як журналісту, прикро за деякі місцеві електронні ЗМІ, які відверто "гнилять" у цій темі ("Всі пов'язані!" - махає рукою сусід). Прикро, загалом, за державу, хоча я не Верещагін з "Білого сонця...". Прикро за нас з вами...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up