За борг підприємець з Тернопільщини розплатився позашляховиком

За борг підприємець з Тернопільщини розплатився позашляховиком

Hummer H2, як борг за невиплачені послуги. Саме таким методом державна виконавча служба допомогла управлінню поліції охорони в Тернопільській області забрати гроші за надані послуги. За словами начальника УПО Олега Іващенка, їхня установа більше року співпрацювала з однією приватною фірмою Тернополя.

Поліцейські забезпечували охорону громадської безпеки та порядку на території підприємства. Спочатку оплата надходила вчасно, проте впродовж останніх кількох місяців власник кошти не перераховував. Таким чином борг виріс у суму понад вісімсот тисяч гривень. Поліції охорони довелося захищати свої інтереси у суді. Таких випадків, стверджує Олег Іващенко, у їхній практиці було не багато.

- Даний випадок нашої співпраці з Тернопільським міським відділом ДВС доказав дієвість механізму примусового виконання рішення суду. Звичайно, що позитивний результат досягнуто завдяки вчасним та професійним діям працівників та чіткої організації їхньої роботи.

Аби повернути заборговані кошти, представники управління поліції охорони звернулися з позовом про стягнення грошей до суду. І як тільки Феміда його задовольнила, за справу взялися представники виконавчої служби Тернополя.

Відео дня

- Дане провадження і сам процес його здійснення є взірцевим прикладом співпраці між собою не лише органів державної влади, але державного виконавця і стягувача виконавчого провадження. З моменту відкриття і до скерування коштів стягувачу, УПО активно цікавилося роботою, цікавилося усіма моментами, допомагало у виявленні майна боржника, його транспортуванні, а потім й зберіганні, – розповів начальник Тернопільського міського відділу державної виконавчої служби Роман Литвин.

Усе відбувалося чітко та відповідно до закону. Уже наступного дня після рішення суду у боржника вилучили та арештували позашляховик. Далі його виставили на аукціон. І після того, як Hummer H2 пішов з-під молотка, управління поліції охорони отримало назад більшу частину коштів – понад 730 тисяч гривень, а 73 тисячі скеровано до державного бюджету, як виконавчий збір.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up