Партнер рубрики Події

"Забрав Господь мого ангела": син Віктора Павліка помер від раку

"Забрав Господь мого ангела":  син Віктора Павліка помер від раку

У відомого українського співака Віктора Павліка помер 21- річний син Павло, який страждав на онкологічне захворювання.

Про це повідомила в Фейсбуці  мати Лора Созаева та виклала відео де маленький син читає молитву, передає Укрінформ.

"Бог забрав мого ангела!", написала жінка на своїй сторінці 

Відео дня

У Павла 2018 року діагностували злоякісну пухлину - саркому, більш відому як рак кісток. Це одне з найнебезпечніших і смертельних захворювань у світі.

Він пройшов 18 курсів хіміотерапії та курс променевої терапії. Влітку 2020 року Павло відмовився від терапії, яку вважав вже безглуздою.

Нагадаємо, близько двох років тому ми писали, що  Віктор Павлік просить допомоги. У його молодшого сина Павла – саркома
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (163)
  • Наталія Українець

    Нехай з Богом спочиває!!!!
  • VITALYA F

    По-перше. Бог нікого не забирає.Винна у всьому смерть,вспадкована від прабатьків Адама та Єви. Бог нате і Сина свого віддав за гріх світу щоб у нас було вічне життя!
    По-друге. З нетерпінеям чекаю нового альбому із піснями Павліка.Як то кажуть - особисте життя артиста не для широкого кола поки артист живий. Вмер , але життя продовжується! Вот дружина Павліка втратила "козирну карту". А у артиста є шанс стати дійсно вільним,а не бути баборабрм!
  • Люба Наконечна

    Нехай спочиває з Богом
  • Олена

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було 19:01 З 1 травня в Україні на водіїв чекають зміни 18:01 Кошики, великодні свічки та вербу купували тернополяни на ярмарку, щоб допомогти ЗСУ photo_camera 17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 16:01 «За тиждень — Великдень!»: тернополяни освятили вербу та діляться фото в соцмережах photo_camera 15:05 «Моє серце два роки в полоні»: матері та дружини благають звільнити військових 14:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 13:02 Прочісують поля та ліси: розшук чоловіка з Кременеччини 12:01 Що можна і не можна обговорювати з сімейним лікарем. Пояснює НСЗУ 11:00 Тернополяни освячують вербу: репортаж з храмів 10:02 У Почаєві прощатимуться з захисником Русланом Петриком 09:02 До Великоднього столу: рецепт соковитого курячого філе по-індійськи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up