Партнер рубрики Події

Загинули троє бійців з 105-ї бригади

Загинули троє бійців з 105-ї бригади

Військовослужбовці Олег Плахотний, Андрій Сисак, Петро Тененський віддали життя за свободу України. Вічна пам'ять, шана і слава Героям...

На Сумщині загинули троє військовослужбовців 83 окремого батальйону. 

Про це повідомили в 105 окремій бригаді територіальної оборони ЗСУ.

— Із сумом повідомляємо, що під час виконання бойового завдання на Сумщині загинули військовослужбовці 83 окремого батальйону нашої бригади, — йдеться у повідомленні.

Відео дня

Молодший лейтенант Олег ПЛАХОТНИЙ із с.Грибова, командир взводу роти вогневої підтримки, призваний 25.07.2023 року другим відділом Кременецького РТЦК і СП Тернопільської області військовослужбовець військової служби за контрактом;

Життя командира взводу вогневої підтримки обірвалося 5 квітня внаслідок вибухової травми в районі населеного пункту Шевченкове Охтирського району Сумської області, повідомили в лановецькій міській раді..

Солдат Андрій СИСАК, снайпер роти вогневої підтримки, призваний 09.05.2022 третім відділом Чортківського РТЦК і СП Тернопільської області, військовослужбовець військової служби за призовом по мобілізації;

Солдат СИСАК Андрій Ярославович, 1988 року народження, житель с.Бобулинці ззагинув 05 квітня 2024 року під час виконання бойового завдання в районі н.п. Шевченкове Охтирського району Сумської області, повідомили в Бучацькому військкоматі.

Старший солдат Петро ТЕНЕНСЬКИЙ, механік-водій танкового взводу роти вогневої підтримки, 08.07.1992 р.н., військовослужбовець військової служби за призовом по мобілізації призваний 25.02.2022 третім відділом Тернопільського РТЦК і СП Тернопільської області.

 

— Розділяємо біль та смуток від непоправної втрати разом з рідними та близькими наших побратимів, — йдеться у повідомленні. — Зло не залишиться не покараним! На щиті!

Нагадаємо, раніше 20 хвилин повідомляли, що на фронті загинув 25-річний військовослужбовець з Тернопільської громади Віталій Малюк.

 

Читайте також:

На бульварі Тараса Шевченка демонтували куби з портретами Героїв

Підтвердили загибель сапера з Борщева Павла Пантєєва

Раптово помер воїн з Чорткова Михайло Соробей

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (50)
  • Оксана Усик

    Вічна пам'ять Героям України.
  • Галина Сероветник

    Вічная память і Царство небесне героям України а рідним і близьким щирі співчуття.
  • Оксана Ганущак-підгірна

    Вічна пам’ять Героям!
  • Марія Кожух

    Світла і  вічна Пам'ять Героям!

keyboard_arrow_up