До 1 травня у Тернополі обіцяють облаштувати правильні сміттєві майданчики

До 1 травня у Тернополі обіцяють облаштувати правильні сміттєві майданчики
  • Роботи із заварювання сміттєпроводів у багатоквартирних будинках розпочали наприкінці січня.
  • Замість них мешканці кожного будинку повинні мати доступ до контейнерних мійдачиків, де можна викидати сміття роздільно. Але такі майданчики є не біля кожного будинку. Що робити мешканцям?

Питання сміттєпроводів обговорювали на засіданні міськвиконкому, яке відбулось 27 лютого. 

- Ми визначили місця для встановлення контейнерів для того, щоб сміття різних видів люди могли залишати у різних ємкостях, - каже начальник управління ЖКГ Тернопільської міської ради Олег Соколовський. - На даний час вже заварено 90% усіх сміттєпроводів. 

За словами пана Соколовського майданчики наразі встигли зробити не в усіх будинках. Для інших - закупили матеріали. 

Відео дня

- Одночасно з тим, як заварюють сміттєпроводи, балансоутримуючі організації мають встановлювати майданчики біля кожного будинку, - коментує керівник прес-служби міськради Мар'яна Зварич. - Зараз це питання температурних показників, бо матеріали вони закупляють, а роботи проводити при морозі не можна. Також наразі не визначено усі місця для встановлення таких майданчиків. Інформацію про це мають подати ЖЕКи чи ОСББ, попередньо погодивши з мешканцями. 

Майданчики планують облаштувати до 1 травня. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Anonymous

    Все через сраку: спочатку заварюють сміттєпроводи, а потім може до травня облаштують контейнерний майданчик. Може треба навпаки, спочатку майданчик облаштувати, а потім сміттєпроводи заварювати?
  • ihor babey

    Всеодно все на один смітник вивезуть.
  • Пустило

    Краса яка,шедеврально.А потім коло того будут бігали бродячі пси,коти,ворони,мухи і оси будут лазили.А також бомжі і алкаші.І ця краса неподалік дитячого майданчика.Як казав відомий історичний персонаж-ляпота...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій 18:00 Понад 1,2 млн грн збитків завдали під час ремонту доріг у Заліщиках 17:03 Погроза вбивством, крадіжка та угон авто: просив не відправляти до тюрми, аби повернутись на службу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up