Завдяки креативній ідеї тернополянка зібрала 20 тисяч гривень для безпритульних собак

Завдяки креативній ідеї тернополянка зібрала 20 тисяч гривень для безпритульних собак

20 тисяч гривень Олена Дейнека зібрала для проведення опалення у стерилізаційному центрі у с. Дичків. Кошти вдалося зібрати за два тижні, а допомогли в цьому друзі пані Олени та підписники з соцмереж. 

 

-    Ідея зі збором коштів була раптовою, проте не спонтанною, - розповідає тернополянка Олена Дейнека. - З моменту участі у громадському конкурсі проектів я думала над пошуком можливостей для створення ветеринарної клініки соціального значення. Розглядала і розглядаю різні шляхи. Вирішила поділити проект на кілька дрібних кроків та реалізовувати по-тихеньку.

Основним питанням, як каже пані Дейнека, залишається операційна у центрі стерилізації безпритульних тварин у с. Дичків. 

-    Волонтери ТОГО "Ноїв Ковчег" уже зробили дуже багато всього, але ще є проблема з відсутністю опалення, - каже Олена Дейнека. – Також потрібно привести операційну у нормальний вигляд. Ми через паралельну свою структуру - ТОВ "Зооцентр" отримали ліцензію на надання ветеринарних послуг, запросили на роботу хорошого фахівця - Олену Федорків. А тепер залишалось забезпечити нормальні умови для її роботи. 

Відео дня

Тому пані Олені раптово, прийшла ідея - взяти і попросити у громади ці гроші під її відповідальність. 

-    До питання прохання коштів я вирішила підійти креативно і придумала ідею, - розповідає жінка. - У мене 22 лютого день народження і суть ідеї була в тому, щоб до цього дня люди запрошували мене на каву або ж дарували 10-15 гривень, що значно менше вартості кави, - розповідає жінка. - Людям нетрадиційна ідея сподобалась. Я отримала масу відгуків. І завдяки цьому я зрозуміла, що наші люди хочуть і можуть бути благодійниками, якщо їм ясно і просто показати суть справи, відобразити як будуть збиратись кошти і на що вони підуть.

Жінці важливо показати людям процес притоку цих коштів через публічне звітування, а також прозорий процес укладання стосунків з тернопільською міською радою та будівельною компанією. 

-    Я вирішила, якщо я маю вагу у громаді, контакти, вміння, професійні знання, то нехай вони попрацюють на благо нашої ж громади, - додає пані Олена. - Ось так і виникла ідея і за два тижні я зібрала необхідну суму - 20 500 гривень на проведення опалення в операційній та післяопераційних боксах дичківського центру. 

До акції за два тижні долучилось 207 людей, які і допомогли зібрати необхідні кошти.

 -    Авто із будівельними матеріалами вже на місці, - каже жінка. - На досягнутому я не планую зупинятись, оскільки люди перерахували коштів більше, ніж було потрібно у проекті. А тому, я порадившись із своїми однодумцями, прийняла рішення закупити необхідний інвентар та інструменти для операційної.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Anonymous

    Молодець

    Piter Savka reply Anonymous

    Шо то за така фобія в бабів займатись стерилізацією???
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 млн грн 09:02 Окупанти вдарили по багатоповерхівці в Дніпрі. Є загиблі, серед них — дитина 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up