Вібратори чи їстівна білизна. Ми перевірили, що в секс-шопі пропонують парі, яка прийшла туди вперше( 18+)

Вібратори чи їстівна білизна. Ми перевірили, що в секс-шопі пропонують парі, яка прийшла туди вперше( 18+)
  • Напередодні Дня Закоханих чимало тернополян шукають оригінальні та інтимні подарунки другим половинкам у секс-шопах. Але багато кому прийти туди вперше — ще те випробування.
  • Ми провели експеримент та під видом покупців прийшли у два магазини інтимних товарів, що в Тернополі. Що нам запропонували для "розігріву почуттів", які ціни на інтим-товари та що придбати, якщо ви в такому магазині вперше, читайте у репортажі.

За легендою, журналіст та журналістка "20 хвилин" — закохана пара, яка обирає собі "гарячий" подарунок на День закоханих. Продавцям ми вирішили не розповідати, що проводимо експеримент, аби на собі перевірити, чи буває ніяково людям, які вперше приходять за інтим-товарами. Що їм радять вибрати, чи пояснюють, які можуть бути ризики використання деяких речей, чи є гарантії безпеки таких товарів, чи підлягають обміну та багато іншого? Як, зрештою, реагують на надто прискіпливих, яка тут культура обслуговування та чи по кишені ці всі пристрої-вироби?

В обох магазинах інших покупців, крім нас, на момент візиту не було. Тому часу поспілкуватись з продавцями було вдосталь. Зайвими питаннями продавчині покупців не турбують. Дають час, аби усе роздивитись, вивчити ціни та визначитись.

Є багато цікавого, головне  бажання пробувати

Першим ми відвідали магазин інтимної культури неподалік Театрального майдану. 

Відео дня

Кілька хвилин розглядаємо стелажі та вітрини, на яких величезне різноманіття товарів для інтимного життя: є еротичний одяг, вібратори, фалоімітатори, стимулятори. Є товари для бондажу (домінування) та БДСМ (обміні владою між партнерами), їстівна білизна, чималий вибір секс-ігор для двох. Є також товари, які допомагають підтримувати сексуальне здоров'я. На вітрині перед продавцем є чимало тюбиків із лубрикантами, флаконів зі збуджуюючими засобами.

— Вибирайте, молодьож, —  каже із-за прилавка продавчиня, років 40 на вигляд. —  Не соромтесь. Для вас молодих тут багато є цікавого. Аби було бажання. 

Парфуми з феромонами та рідкі вібратори

Спочатку просимо продавчиню розповісти про інтимні гелі, масажні масла та засоби, які підвищують лібідо.

 — Тут у нас є рідкі вібратори, засоби для посилення оргазму, є лубриканти з підігрівом. Ось тут нова бразильська косметика, "рідкі вібратори", вони збудження дають. Оцей "Атракціон" (показує) можна наносити на клітор, буде потужне збудження, тут є вібро-змазочка, недорога, німецька. З нею при кожній фрікції (терті) буде насолода від оральних оргазмів. Можете взяти вагінально-оральні засоби, австрійські, натуральні з харчовими добавками, не шкідливі. Є парфуми з феромонами  — біологічно активні речовини, які викликають гостре сексуальне бажання, як у жінок, так і у чоловіків, — розповідає продавчиня. 

На питання: "Чи це безпечно", жінка посміхається. Каже, про таке запитують рідко. 

— А що вам буде? Здурієте чи шо? Щодо подразнень чи алергічних реакцій — перед тим, як купувати — вивчіть інструкцію. Більшість засобів на травах, тому не повинно б бути. Можете взяти краплі, накапати для двох, у вас буде збудження, вагінально-оральну змазочку. 

Продавчиня також демонструє флакони із краплями для підвищення лібідо, окремо чоловікам, окремо жінкам і для двох. Ціна від 50 до 400 гривень. Такі засоби є і в таблетках.

Яйце для орального сексу вам в поміч

— Для цікавого проведення часу вдвох є їстівна білизна: кільце для статевого органа чоловіка, бюстгальтер, наліпочки на груди і наручники. Аби "розбудити інтерес", часто купують ігри для двох. Наприклад, є кубики з написами: що робити, де цілувати. Тут в нас є яйце для орального сексу, це вам "в помощь", — по-доброму посміхається жінка.

Загалом під час розмові жінка привітна, на безліч питань реагує спокійно. Розповідає про кожен з товарів, в асортименті знається добре.

Окрім того, що в магазині інтимної культури пропонують покупцям чимало цікавих товарів, тут ще й дбають про сексуальне здоров’я відвідувачів.

— Наприклад, жінкам, які завітали до нас вперше, пропонуємо придбати вагінальні кульки. В основному їх використовують, як тренажер для зміцнення м'язів піхви. Гінекологи рекомендують вагінальні кульки не тільки, як засіб для зміцнення м'язів піхви. Вправи з кульками зменшують застійні явища в малому тазу і покращують кровообіг.  Крім того, звісно, вони покращують сексуальне життя партнерів, допомагають жінці краще відчувати себе та отримувати насолоду від інтимної близькості з коханою людиною; допомагають відновити статеву систему жінки після пологів, забезпечують нормальне функціонування м’язів, є чудовим методом боротьби з опущеною маткою. Кульки виготовлені з безпечних матеріалів,  є гіпоалергенними, сертифікованими, — каже співрозмовниця.

Пропонують набори для БДСМ та стимулятори

Є у крамниці і набори для БДСМ. 

— Є навіть з серцями, підходить для Дня Валентина. Коштує 1800 гривень. Але це цілий набір. Тут є пробочка, яка окремо вартує 700 гривень, є кляп, повідець та збруя. Сама збруя дорога — від 1100 гривень. Тобто якщо це все скласти, набір виходить в два рази дешевше, ніж брати все окремо, — розповідає жінка. 

Запитали ми й про найдорожчий товар. 

— Найдорожчі в нас ось ці апарати — вібратори, які на керуванні зі смартфона. Їх ціна від 3,5 до 5 тисяч. Оригінальні речі. Є багато стимуляторів. Є, наприклад, вібратор у вигляді жіночої помади. Є багато цікавих речей: вагінальні кульки з вібрацією, без вібрації, фалоімітатори. Якщо займаєтесь анальною стимуляцією, можна спробувати пробки. Є з різного матеріалу, різних розмірів. Можна взяти насадку для статевого члена. Чого не взяти? Та хоч щось беріть, ви ж молодьож. Ви можете такі речі пробувати, — наполягає продавчиня. 

Деталі про найдорожчі товари в тернопільських секс-шопах читайте в матеріалі "Дорога насолода, або ТОП-5 найдорожчих іграшок з тернопільських секс-шопів за версією "20 хвилин" (18+)"

Дозволяють усе роздивитись. Зайвих питань не ставлять

Після пізнавального візиту до першого магазину, вирушаємо в  інший, який розташований неподалік залізничного вокзалу. 

Тут продавчиня говорить не так багато, але на питання відповідає. Дозволяє усе розглянути. Розмову подаємо у форматі діалогу: 

 — Ми вперше прийшли в секс-шоп. Хочемо спробувати щось нове на День Валентина, але тут стільки всього, що не знаємо, із чого почати. Що ви порадили б? — питаємо.

— Можете спробувати незвичний лубрикант, креми є зволожуючі, розігріваючі та збуджуючі. Ось тут є "жидкий" вібратор з різними смаками і плюс кліторальна насадка, "кролик". Можете спробувати анальну пробку. Є із силікону, є з металу. Ціни різні. Від 300 гривень. Не знаю, це вже як собі оберете. Чи хочете щось більшеньке, чи менше, — каже продавчиня. 

— Що найбільше у вас беруть пари, як ми, які прийшли сюди вперше?

— Беруть різні насадочки, хто хоче міні-вібратори. Хто пробочки. Часто перший раз беруть еротичні костюми. Так важко сказати. Залежить від ваших вподобань. 

— Із костюмів які є?

— Та вибір великий. Є просто білизна, є школярки, стюардеси, медсестрички, кролики. Тут вже можна переглянути. Костюми такі є за розмірами.  Ціни від 500 гривень до двох тисяч.

Кажуть, що всі товари сертифіковані

Медичний силікон, із якого виготовлені більшість іграшок у секс-шопах, не є шкідливим, він не містить мікропор, а тому гарантує не лише приємні відчуття, легкий догляд, а й приємні враженні, запевняють у магазинах. Для догляду за інтимними речами пропонують придбати спеціальні антисептичні засоби. Заклади мають дозвільні документи на реалізацію продукції, а товари, — сертифікат якості.

Зрештою, як ми переконались, купувати вас що-небудь, як тільки відкриєте двері, примушувати не будуть. Задля цікавості можна просто прийти та усе розглянути-розпитати. Часто в секс-шопи заходять і для того, аби придбати подарунок "з гумором". На стелажах магазинів інтимної культури можна знайти такі цікаві подарунки, як тапочки чи подушки з елементами, що нагадують чоловіче чи жіноче тіло, фартушки. 

Гінекологи радять безпечнішу альтернативу

Загалом медики виступають за природний статевий акт між чоловіком і жінкою. Якщо партнери бажають за необхідне використовувати якісь інтимні пристрої для покрашення відчуттів, кажуть, — це їхній вибір. Однак перед використанням таких предметів їх потрібно обов’язково продезінфікувати.

— У моїй практиці траплялися випадки, коли через необережне та неправильне поводження з інтимними іграшками, партнери травмували статеві органи, були навіть розриви, які доводилося виправляти хірургічним шляхом, — пояснює акушер-гінеколог Юлія Кравчук.

Не рекомендовано, за її словами, використовувати різні змазки. Адже, який би ідеальним склад не був, усі вони містять хімічні компоненти, які можуть спровокувати серйозні алергічні реакції.

— Але часом буває, що жінкам потрібно збільшити кількість змазки, тоді гінекологи назначають "перевірені" препарати та вчать правильно ними користуватися, — наголошує вона.
 

А ви бували у секс-шопі? Чи вважаєте такі магазини потрібними? Чи відчували сором'язливість, обираючи товар? Пишіть у коментарях. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Василь Малишко

    які розігріви  біжіть  в   магазин  і  буде  вам  секс а  то знову  будети  чекати  знову рік  д......и
  • Андрій Струк

    За скільки новини Тернополя продались власникам секс-шопів щоб написати що "чимало тернополян" на день Валентина кидаються по вібратори і їстівні білизни! Новини підробляють на рекламі секс-шопів,не стидно?

    Василь Малишко reply Андрій Струк

    Андрій Струк нормальні  журналісти  про  це  непишуть  а  це  сенсація  а набільше  мозгів  нехватає
  • Іван Лівар

    Дебільниц сайт .

keyboard_arrow_up