Жінки-військові з Тернополя здивували всю Україну своїми фото

Жінки-військові з Тернополя здивували всю Україну своїми фото
  • Конкурс для жінок-військових Miss Military fantasy влаштували у групі "Бойовий бюлетень" в соцмережі Facebook.
  • Серед учасниць троє тернопільських військових, які представляють військкомат та військову частину.
  • Проголосувати за жінок можна, вподобавши їхні фото на спеціальній сторінці у Facebook.

Такий конкурс створили, щоб показати всій країні чарівність і красу військовослужбовців-жінок, які зараз перемагають на сході України. 

- За останні чотири роки наша країна виховала нове покоління жінок – волонтерок, медичних працівниць, військових, які хоробро воюють, рятують життя в АТО часом дуже дорогою для себе ціною, - пишуть організатори на сторінці конкурсу у Facebook. - Тепер жінка на фронті – явище не унікальне, проте не кожна наважиться на такий крок. Але жінка на війні – рівна чоловікові, а в деяких випадках – навіть цінніший професіонал. Саме таких жінок шукаємо і ми.

Участь у конкурсі беруть дві працівниці тернопільського обласного військкомату. Одна з них - заступник начальника відділу соціального забезпечення, капітан Тетяна Лацік,

Ця жінка поєднує два хобі: спорт та вишивання. Її чоловік - актор Тернопільського драматичного театру. За словами пані Тетяни, у них креативне, цікаве, насичене сімейне життя. Ще вони виховують маленьку донечку. 

Ще одна учасниця - старший солдат Світлана Луців - радіотелеграфіст радіостанції радіогрупи ІТВ, позивний “Відьма”. Світлана професійний художник, учасниця всеукраїнських та міжнародних художніх пленерів та виставок. Захоплюється  історичною реконструкцією подій, кінематографом, спортом. Життєве кредо – не втрачати людяності у будь-якій ситуації.

Як каже старший офіцер групи для роботи з особовим складом та громадськістю обласного військкомату Олена Величанська, обидві учасниці дуже загорілись ідеєю взяти участь у такому конкурсі. Вони не просто завантажили фото зі зброєю чи на броньовику, а придумали цілі образи. 

- Світлана взагалі три дні тим конкурсом жила, - каже Олена Величанська. - Вона сама намалювала на простирадлі квіти і ми просто кинули її на паркан. Ті крила, що на фото, вона робила сама. Танюшка попросила чоловіка і він якогось знайомого фотографа долучив, який пофотографував їх обох. І ми єдині з військкоматів, хто бере участь у конкурсі. Бо у військкоматах з цим ніхто не бавиться. Мені вже писали, що ми дуже круті. 

Цей конкурс, на думку Олени Величанської. популяризує армію, показує її з іншої сторони. Адже в армії не лише воюють чи гинуть. 

Серед учасниць є ще одна військовослужбовець, яка представляє тернопільську військову частину А3215. Молодший лейтенант Юлія Шкурга - начальник клубу військової частини. Вона захоплюється організацією та проведенням свят, культурних подій. За її ініціативи у клубі частини відкрили першу та єдину в Збройних Силах України Студію"Бойової Слави", яку зробили в стилі арт-інсталяції.

Як каже прес-офіцер військової частини Юрій Кульпа, військові пишаються, що в такому конкурсі беруть участь жінки. 

- Жінки зараз на рівні з чоловіками на службі і, якщо вони будуть проявляти себе краще, ніж чоловіки, то тим доведеться брати приклад, - каже пан Кульпа. - Наша учасниця - Олена, була в АТО, пройшла полігони. Вона здобувала звання від сержанта до молодшого лейтенанта. 

Щоб проголосувати за учасниць, потрібно вподобати їхні фото у постах з їхніми фото. Та, у кого буде більше вподобань - переможе. Голосування триватиме до 28 лютого. Результати конкурсу оголосять до 8 березня 2018 року. Переможницю запросять на святкування Міжнародного жіночого дня до Генерального штабу Збройних Сил України.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:00 «На одну сироту у світі менше»: Олексій Філюк взяв опіку над 14-річним хлопцем 15:39 Редакція «20 хвилин» долучилася до мережі «Вікно Відновлення». Відбудовуємо країну разом! photo_camera 15:20 Усе для ванної кімнати: огляд магазинів сантехніки Тернополя (партнерський проєкт) 15:00 Військовослужбовцю Тернопільського військкомату, якого затримали на корупції, обрали запобіжний захід Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція play_circle_filled 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up