Житель Тернопільщини незаконно «нарубав дров» на 270 тисяч гривень

Житель Тернопільщини незаконно «нарубав дров» на 270 тисяч гривень
  • У незаконній вирубці дерев захисних лісонасаджень залізниці звинувачують 32-річного чоловіка з Тернопільського району.
  • Збитки, які зловмисник завдав «Укрзалізниці», оцінено в 270 тисяч гривень.

Про вчинення злочинних дій на території населеного пункту Прошова поліцію повідомив працівник воєнізованої охорони залізниці. Він розповів, що замість десятків дубів та ясенів, які були захисними лісонасадженнями залізниці, залишились тільки пні.

Про це повідомляють в Головному управлінні Національної поліції Тернопільської області.

У ході оперативно-розшукових заходів з’ясували, що до злочину причетний місцевий 32-річний мешканець. Він незаконно зрубав 27 дерев у лісосмузі, яка знаходиться у постійному користуванні «Укрзалізниці». Завдані збитки оцінено в 270 тисяч гривень.

Відео дня

Правоохоронці розповідають, що раніше чоловік вже мав проблеми з законом і притягувався до кримінальної відповідальності.

Цього разу йому оголосили підозру за вчинення злочину, передбаченого частиною 2 статті 246 Кримінального кодексу України. Санкція передбачає обмеження волі на строк від трьох до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» писали про те, що на Тернопільщині судитимуть лісника, який незаконно зрубав понад 30 дерев. А житель Чорткова відповідатиме за знищення лісових насаджень у заповідній зоні.

 

Читайте також:

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up