Партнер рубрики Події

Жителі Тернопільщини, які постраждали у ДТП в Польщі, перебувають у лікарні

Жителі Тернопільщини, які постраждали у ДТП в Польщі, перебувають у лікарні
Серед постраждалих у жахливому ДТП автобуса у Польщі було двоє жителів із с. Костільники Бучацького району. Зараз односельчани перебувають у лікарні у Польщі. У жінки - травма голови, а чоловік у реанімації.

Нагадаємо, жахливе ДТП трапилось у четвер, 23 липня, за 70 км від Варшави, неподалік міста Гарволін. Спочатку в посольстві повідомили про те, що жителям Тернопільщини, які були у тому злощасному автобусі, нічого не загрожує і їх доставили до Варшави. Згодом завдяки читачам 20minut.ua, стало відомо, що двоє жителів Бучацького району перебувають у тяжкому стані у лікарні в Польщі. 

- Двоє мешканців Костільників зараз перебувають у лікарні в Польщі, - підтвердила нам керівник апарату бучацької райдержадміністрації Марія Слободян. - У жінки - травма голови. А у чоловіка похилого віку травмована грудна клітка. Він зараз у реанімації. 

Жителі села їхали на роботу у Варшаву. Як розповіла 20minut.ua донька постраждалого чоловіка, вони на заробітки їхали не вперше. 

Відео дня

- Тато перебуває у тяжкому стані в реанімації, - каже Уляна. - У нього - поламані ребра та пробиті легені. Йому успішно зробили операцію. Ось, сьогодні, мама поїхала до тата в Польщу. Коли вона приїде, то будемо знати точно, чи потрібна батькові ще якась допомога. А з іншою постраждалою в аварії все добре.

Редакція бажає потерпілим в аварії швидкого одужання!

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Олег Романенко

    Дякую автору за точну і правдиву інформацію
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:15 На мальовничому озерці в Ланівцях оселився лебідь: ФОТО ДНЯ photo_camera 09:40 Вимагав хабар у 300 тисяч доларів за землю: судитимуть ексдепутата райради з Тернопільщини 09:03 Тернополянок запрошують на благодійний марафон 08:00 7 травня на Тернопільщині оголосили штормове попередження — прогнозують грози Від читача 09:57 Ефективна співпраця на допомогу людям 22:00 Україна запустила глобальний флешмоб #СвітНаЇїПлечах до Євробачення-2024 21:26 На дачах у Тернополі знайшли труп людини 21:00 Мегазбір на комплекс розвідки БПЛА для 44-ї артбригади оголосили тернопільські волонтери 20:00 Тернопільщина втратила захисників Ігоря Войцехівського, Євгенія Мещерякова та Івана Ружила 18:25 Лікар-хірург Роман Кохан отримав почесну грамоту Верховної Ради України (новини компаній) 18:04 У крові 2, 5 проміле алкоголю: загинула жінка, а водій відбувся умовним терміном 17:05 В аварії в Кременці травмувалися двоє дітей 16:10 Підробила медвисновок військовозобов’язаному: що сказав суд на Бережанщині? 15:45 Зеленський вніс до Ради законопроєкти про продовження мобілізації і воєнного стану 15:01 Спортсмени з Тернополя здобули перемогу на Кубку світу у Туреччині 14:10 На Великдень син поранив ножем свою маму — поліція 13:10 Рух транспорту відновили в районі вулиць Купчинського—Сахарова 12:35 На Тернопільщині водій тікав від поліції і скоїв ДТП 12:10 У Тернополі з багатоповерхівки випав чоловік 11:20 Загинув військовослужбовець з Козови Василь Височан
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up