Партнер рубрики Події

Зірки Тернопілля зібрали понад 60 тис грн для бійців


Зірки Тернопілля зібрали понад 60 тис грн для бійців
На зібрані кошти з першого благодійного концерту "Зірки Тернопілля - воїнам АТО" організатори закупили 20 бронежилетів для бійців та передали гроші на запчастини. Наступний благодійний концерт пройде у ПК "Березіль" 20 листопада о 19.00. Там виступатиме гурт "Світозари".

- З попереднього концерту, де виступали Ірина Борисюк, "Тріода", Тарас Мельник, ми зібрали понад 60 тисяч гривень, - повідомляє заступник директора ПК "Березіль" Петро Дець. - З них 58 тисяч ми потратили на 20 бронежилетів для бійців батальйону "Збруч" та 2 тисячі передали на запчастини до техніки цьому ж батальйону.

Найближчим часом організатори планують провести ще два благодійних концертів на підтримку бійців АТО. Один з яких відбудеться 20 листопада за участі тернопільських "Світозарів". Вартість квитків на концерт - від 40 до 60 грн.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

- Буде ще один концерт, 27 листопада, за участі Аркадія Войтюка, гурту "Фіра" та Los Colorados та команди КВН VIP, - додає Петро Дець.

Довідка

Квитки можна придбати у касі ПК "Березіль".

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:01 На Симоненка горів балкон у багатоповерхівці. Як вберегтись від пожежі під час свят 10:02 Легко, а кольори неймовірні: 7 натуральних барвників, якими можна розфарбувати яйця 09:02 Соковитий лаваш з червоною рибою: корисний варіант шаурми за 10 хвилин 22:00 На Великдень в Тернопільській області порядок охоронятимуть понад 600 правоохоронців play_circle_filled Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 21:00 6 травня у парку Сопільче проведуть гаївки 20:05 Що класти у кошик і що робити з пасками, які не з'їли: о. Олексій Філюк відповідає на ваші запитання 19:00 Тернопільщина втратила захисників Володимира Солтана, Володимира Попеля і Богдана Добрянського 18:08 На Тернопільщині відкрили оновлений ізолятор тимчасового тримання 17:23 Допомога ЗСУ на Великдень: мер Тернополя Надал вчергове повіз захисникам на передову дрони, Великодні паски та військове спорядження (пресслужба Тернопільської міської ради) 17:03 Дезертира засудили до року дисциплінарного батальйону. Одразу — на передову? 16:00 Передчасно пішла у вічність медсестра-анестезист з 2-ї лікарні 15:03 На Театральному майдані збирають кошти на евакуаційний автомобіль для захисників photo_camera 14:15 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:30 До смерті побив знайомого: підозрюють 36-річного тернополянина 13:03 На Страсну П'ятницю у храмах Тернополя провели обряди винесення Плащаниці: як усе відбувалося photo_camera 12:27 На Тернопільщині до 10 років ув’язнення засуджено батька, який зґвалтував неповнолітню дочку 12:03 Чи є черги у Тернополі до ТЦК та до коли чоловіки мають оновити дані
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up