Партнер рубрики Події

Знижки в магазинах та аптеках: які переваги мають власники «Файної картки»

Знижки в магазинах та аптеках: які переваги мають власники «Файної картки»
  • Власники електронного квитка «Соціальна карта тернополянина» зможуть отримувати знижку на продукти у мережі магазинів «Сім23»
  • Які ще мають переваги власники «Картки тернополянина» – дізнавався журналіст «20 хвилин».

Як розповіли журналісту «20 хвилин» в ТОВ «Системний зв’язок», електронна картка має переваги не тільки під час проїзду на громадському транспорті. Власники картки можуть отримувати знижки у великих мережах аптек та супермаркетів. З супермаркетів, поки що можна отримати знижку лише в магазинах «Сім23», яких у Тернополі є 13. Знижка на ліки діє у мережах аптек «Ромашка» та «Борис».

- Стосовно вартості медикаментів, знижка буде залежати від типу картки, – розповідають в ТОВ «Системний зв’язок». –  Для власників «Загальна соціальна картка тернополянина» в аптеках «Борис» та «Ромашка» діє знижка 5% на медикаменти. 7% знижки мають інваліди війни третьої групи, члени сімей загиблих ветеранів війни, ветерани військової служби, органів внутрішніх справ, національної поліції, інваліди третьої групи та військовослужбовці. Для пенсіонерів та учасників бойових дій знижка становить 10%. Решта пільгових категорій, такі як інваліди війни першої групи, діти інваліди, інваліди першої та другої групи, учасники ліквідації ЧАЕС, діти чорнобильці, реабілітовані особи, які постраждали з політичними умовами, діти з багатодітних сімей та діти-сироти мають знижку 12% у даних мережах аптек.

Окрім того, власники «Картки тернополянина» мали можливість безкоштовно відвідати перших два дні фестивалю «Файне місто» минулого та позаминулого року. Чи буде така можливість у 2020 році – поки що невідомо. Також, у ТОВ «Системний» зв’язок повідомляють, що дисконтна програма для власників соціальної карти тернополянина продовжує розширюватися, тож незабаром перелік торгівельних мереж, де діятиме знижка, збільшиться.  

Відео дня

Довідка:

Щоб отримати картку тернополянина, необхідно завітати в центр надання адміністративних послуг

Адреса: м. Тернопіль, вул. Князя Острозького, 6 (1-й поверх)

Телефон: 40-41-94, або

Оператор електронних систем міста

Адреса: м. Тернопіль, вул. В. Чорновола, 1 (2-й поверх)

Телефон: 40-03-50, 067 2400 356

Також, заповнити заяву можна в електронному вигляді. Вартість виготовлення картки складає 65 грн.

Отримати карту можна в пункті видачі після її виготовлення через 25 робочих днів з моменту подачі заявки

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ірина Петрівна

    Надал, поясни мені яка перевага у вартості квитків на проїзд? Скільки тобі носить грошей Васильків?!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up