Партнер рубрики Події

Звільнений з полону Михайло Діанов просить допомогти визволити побратима, якому зобов'язаний життям

Звільнений з полону Михайло Діанов просить допомогти визволити побратима, якому зобов'язаний життям

Пост відважного морпіха має понад 2 тисячі поширень.

— Маю дуже важливе посилання до Вас усіх! Я реально розумію, що визволити з полону людину дуже важко, майже нереально, — написав Михайло Діанов.

АЛЕ там в полоні є мій побратим, якому я особисто винен життя. Він один з тих, хто мене під стрілковим вогнем ніс пораненого з полю бою. А сам отримав страшне поранення правої ноги. На жаль травма йому не дозволила воювати на "Азов-сталі" Він потрапив у полон 12го квітня.У конц-лагер Оленівка. Він повинен бути вдома. Я йому життям зобов'язаний. Допоможіть мені будь-ласка!

Михайлюньо Зіновій Михайлович.

Відео дня

— Я готовий віддати усі кошти, що Ви мені дали. Усе до копійки. Допоможіть витягнути з пекла побратима! Дякую усім Вам на перед, — йдеться у повідомленні.

Пост відважного морпіха з Тернополя поширили 2,2 тисячі користувачів соцмережі.

У коментарях Галина Козакевич пише: Мені здається Ви собі уявити не можете яку маєте силу і вплив, Вас знають у всьому світі, тому найефективніше буде звертатись від Вашого імені до світових спільнот, уявляю як хочете забути, пожити, але в Ваших руках велика сила. А люди звичайно Вас підтримають Здоров’я Вам! Дякую.

Františka Sudíková написала: Я збираюся перекласти ваш статус і поділитися ним у своєму профілі Twitter. Існує велика спільнота людей з усього світу, і ви для них їхній герой. Вони обов'язково спробують вам допомогти. Я сама зроблю все можливе. Деякий час назад ми писали людям про становище Мар'яни Мамонової. Ми також повідомимо людей про ситуацію вашого друга.

Olga Karavanska-Gordziy радить: Михайле, вам потрібно відзняти відеозвернення з цим проханням, щоб його переклали і протитрували англійською. Люди усього світу поширять його. Чим швидше ви це зробите, тим швидше можна розраховувати на результат. Olena Levandovska , може знаєш, хто може допомогти зі зйомкою і монтажем.

Светлана Светлана пише: Михаил это действительно такой поступок мужской! Я верю в то что Ваш друг выйдет из плена и вы ему в этом поможете , вы очень сильный человек! .Дай бог что б у вас все получилось. Я верю .

Irina Chelombitko підтримує: Думаю вас підтримають в цьому прагненні багато людей! А ще так кожен звільнений українець може нагадувати прізвища тих,хто був поруч з ним і ще не звільнений. Щоб жодного не забули!!!!

Andrijka Osaulko пише: Також в полоні ще один Азовець Тернополянин МИКОЛА МАРКО, його чекають всі рідні і наша отг . Ми чекаємо ВСІХ

Нагадаємо, 21 вересня стало відомо, що Михайла Діанова — захисника заводу «Азовсталь» з Тернополя — звільнили з російського полону. Йому збирали кошти на лікування. У Маріуполі він отримав численні травми. Чоловік має роздроблену праву руку та кульові поранення ніг. Та через шахраїв родині довелось припинити збір.

Читайте також

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Petro Skarzhynskyi

    Хочеться вірити у краще, але саме в Оленівці москальня кинула бомбу на табір...
  • Yaroslava Topiy

    Господи Боже спаси героїв,від тих бестій
  • Oleksandra Antkiv

    Господи, почуй молитви наші, допоможи тим, хто ще знаходиться в,, сатанинських застінках,,, дай їм сили вистояти і дочекатись звільнення. 🙏 🕊️ 🙏🕊️🙏🕊️
  • Володимир Вайда

    я чув про тебе   від Тані Девятової Здороврля тобі Роби що робиш за потрібне

keyboard_arrow_up