Олександр Вільчинський став депутатом Тернопільської міської ради

Олександр Вільчинський став депутатом Тернопільської міської ради

11 липня під час засідання позачергової шістнадцятої сесії міської ради відбулися зміни у складі депутатського корпусу та депутатських комісіях.

У зв’язку із достроковим припиненням депутатських повноважень (смертю) Олександра Смика, Тернопільська міська територіальна виборча комісія постановляє про визнання депутатом Тернопільської міської ради у єдиному багатомандатному виборчому списку кандидатів від Тернопільської обласної організації «Порядок. Відповідальність. Справедливість» -  Вільчинського Олександра Казимировича. Постанова прийнята 24 червня 2022 року №109, повідомили в Тернопільській міській раді

Новообраного депутата також включено до персонального складу постійної комісії з гуманітарних питань та включено до депутатської фракції «Порядок. Відповідальність.Справедливість»

Відповідно до чинного законодавства депутатом складено присягу.

Відео дня

Довідка. Олександр Іванович Смик народився 26 жовтня 1957 року у селі Грузьке Кролевецького району на Сумщині.

У 1977 році чоловік завершив навчання на педагогічному факультеті Рівненського державного педагогічного інституту, а у 1983 році закінчив Київський університет імені Т. Г. Шевченка.

Олександр Смик був українським бардом, драматургом, за життя видав понад 20 поетичних збірок, неодноразово друкувався у літературно-краєзнавчих часописах.

Читайте також: Відійшов у засвіти знаний тернопільський бард та культурний діяч Олександр Смик

Тернопіль прощається зі знаним поетом та культурним діячем Олексадром Смиком

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Ян Балога

    Правильно, одні нехай воюють а інші нехай стають депутатами , хлопці як ви вже заібали простий народ ви собі не уявляєте. Але кінець тому буде - сволочі паршиві
  • Олег Шпендак

    Це той чорт, який набрав 50 голосів на округу і гнав на Сашка Смика, урод?

keyboard_arrow_up