Зеленський представив усі питання для всенародного опитування: про що вони?

Зеленський представив усі питання для всенародного опитування: про що вони?

Сьогодні, 16 жовтня, Президент України оприлюднив три останні запитання до українців.

Володимир Зеленський оголосив усі запитання загальнонаціонального опитування 25 жовтня. Про це йдеться на його офіційній сторінці в мережі.

Нагадаємо, з ініціативи Глави держави у день проведення місцевих виборів 25 жовтня українцям буде поставлено п'ять суспільно важливих запитань. Це опитування, на відміну від референдуму, не матиме прямих юридичних наслідків, проте дасть можливість кожному громадянину висловитися щодо важливих для суспільства питань.

- Ось три фінальні запитання з опитування:

Відео дня

Чи потрібно скоротити кількість депутатів у Верховній Раді до 300?

Чи підтримуєш ти легалізацію в Україні медичного канабісу для зменшення болю у важких хворих?

Чи потрібно Україні на міжнародному рівні підняти питання про використання гарантій безпеки, визначених Будапештським меморандумом?

Підтримуєш їх? Тоді приходь 25 жовтня на дільницю та дай нам знати твою думку!

А в коментарях під цим відео можеш пропонувати запитання для наступних опитувань. Адже їхнє вирішення залежить саме від тебе! - йдеться у повідомлені на власній сторінці Зеленського у соцмережі.

Глава держави розповів, що у 1994 році був підписаний Будапештський меморандум, у межах якого США, Велика Британія та Росія надали безумовні гарантії безпеки для територіальної цілісності та суверенітету України, натомість Українська держава зобов’язалася позбутися ядерної зброї. 

Чи потрібно Україні на міжнародному рівні підняти питання про використання гарантій безпеки, визначених Будапештським меморандумом, для відновлення її державного суверенітету та територіальної цілісності, запитує Президент.

15 жовтня Президент України оприлюднив друге запитання.

- Настав час для питання номер два. Чи підтримуєш ти створення на Донбасі вільної економічної зони? 25 жовтня рішення залежить саме від тебе! - йдеться у повідомленні Зеленського.

14 жовтня Володимир Зеленський опублікував на своїй сторінці у соцмережі перше питання до українців: Чи потрібно запровадити довічне ув’язнення за корупцію в особливо великих масштабах?

Президент нагадав, що відповідь на всі ці запитання українці зможуть дати 25 жовтня 2020 року. Також Володимир Зеленський закликав залишати в коментарях на офіційних сторінках у соцмережах питання, які варто включити до наступних опитувань.

А що ви думаєте про ініціативу Володимира Зеленського? Відповіді пишіть в коментарях.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Никанор Иванович

    Могу себе представить этут попсу в соцсетях . В результате президент задаст очередную партию вопросов.
    - Вы хотите мира или войны на Донбассе?
    - Поддерживаете ли вы налаживание хороших отношений с нашими соседями?
    и т.п. Думаю, будет легитимизировать свой оппортунизм под "видом воли народа". Про воду в Крым за ради страдающих там украинцев тоже будет.
    1. Какая разница, какой там флаг у нас висит, правда?
    2. Он тебе надо, тот безвиз?
    3. Не жили как в европах - так а нахмуя начинать?
    4. Вот скажи честно, по-русски какось проще, чем на мове?
    5. А давай с русскими и беларусами опять союз замутим, а?
  • Никанор Иванович

    На будущих выборах главный спрос с термоса, ссыкуна коксовика и гидранта за все те предательские действия по разрушению украинского государства, который он проводит под руководством вернувшихся из мокшанских ибеней обрыгонов дегенератов, гнилых, провонявшихся ФСБшных консервов. Которых финансирует кремлевский параноик людоед. Сотни и сотни вопросов. Начиная с украденных 2600 вагонов зерна из гос. резерва, вывоз за рубеж 900 т. защитных масок во время разгара коронавируса, слив опереции военной котразведки по захвату лугандонских бандитов, которые сбивали самолеты ВСУ.
  • Никанор Иванович

    Это ж с каких пор этот гидрант со всеми на "ты"? Никак не может осознать, что вся страна, это не только его безголовая квартальная аудитория. Да и кто этому хамлу сказал, что все тут прямо мечтают отвечать на его вопросы. Думаю, пора, чтоб их ему задавали. А лучше без разговоров и вопросов просто смыть этот позор и забыть, что такое и было в истории Украины.
  • Emily's Valova

    Барана.на.Олімпійський
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:00 Зеленський увів в дію рішення РНБО щодо обмеження роботи онлайн-казино 14:09 Пожежа у Тернополі — стовп чорного диму бачили з різних мікрорайонів міста. Подробиці 14:00 У Тернополі презентували фільм «Вовк. Страху нема» — екранізовану історію відваги воїнів ЗСУ 12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up