Місцеві вибори: закладаємо фундамент нової держави. Перша десятка кандидатів в депутати Тернопільської облради від «Слуги Народу» (політична агітація)

Місцеві вибори: закладаємо фундамент нової держави. Перша десятка кандидатів в депутати Тернопільської облради від «Слуги Народу» (політична агітація)

Місцеві вибори — це вибори, які найбільше впливають на наше повсякденне життя. Саме від тих, кого ми обираємо до органів місцевого самоврядування, залежить якість доріг, скверів, освітлення вулиць, оновлення шкіл, лікарень і стан багатьох інших комунальних об'єктів, якими ми користуємось щодня. 

Забезпечивши гідні умови життя на місцевому рівні, ми створимо успішне майбутнє всієї країни. Цей фундамент ми повинні закласти на місцевих виборах 25 жовтня.

Вперше в історії України є реальна можливість вплинути на те, як житиме наше місто, село, район чи область наступні п’ять років. Адже вперше на вибори йде партія, незалежна від місцевих кланів — «Слуга Народу». Вона дала можливість пройти до місцевих рад звичайним, але небайдужим людям, які живуть поруч з нами. Це лікарі, вчителі, підприємці, освічена молодь і громадські активісти, які готові брати на себе відповідальність за майбутнє громади.

 «Слуги Народу» ухвалили закон про децентралізацію, давши громадам кошти, повноваження й землю. Створили регіональні стратегії, показавши областям їхні сильні й слабкі сторони та вказавши напрямки розвитку. Впровадили інструменти контролю влади — місцеві референдуми, громадські слухання, народні бюджети, можливість відкликання депутатів, які втратили довіру народу. Розпочали «Велике будівництво» — безпрецедентний для України проєкт з місцевого розвитку.

Нарешті ми маємо ресурс великої національної команди — Президент, Кабмін, Верховна Рада й місцеві депутати працюватимуть разом на розвиток кожної громади, міста, села, регіону, країни.

  • Це означає — в кожній громаді будуватимуть нові дороги, школи, лікарні, медичні заклади, зони відпочинку, спортивні майданчики.
  • Це означає — нові правила, однакові для всіх, та нові відносини між громадами й центром, нові механізми контролю за місцевою владою, нові інструменти народовладдя.
  • Це означає — будувати нові підприємства та створювати робочі місця, залучаючи інвестиції зсередини країни та з-за кордону.
  • Це означає — створювати нову, вищу якість життя для кожного, впроваджуючи позитивні зміни щодня.

Саме на цих виборах вирішується питання: почнемо ми будувати нову країну чи будемо чекати, поки завалиться та, що дісталася в спадок від Радянського Союзу. Піде Україна вперед, чи буде тупцювати на місці, як попередні 29 років. Оберемо ми тих, хто будує, чи тих, хто руйнує.

Від 25 жовтня все буде так, як вирішиш ти!

 

Перша десятка кандидатів у депутати Чернігівської обласної ради від партії «Слуга Народу»:

1. Труш Володимир Любомирович

Голова Тернопільської обласної державної адміністрації

2. Жмінка Ігор Васильович

Адвокат. Пенсіонер Збройних сил України з 2010 року, майор юстиції запасу, член ради Тернопільської обласної організації політичної  партії «Слуга народу»

3. Сопель Ігор Михайлович

Колишній голова Тернопільської обласної державної адміністрації

4. Хаєцька Юлія Володимирівна

Керівниця центрального відділення банку

5. Крамар Ірина Юріївна

Докторка економічних наук, професорка кафедри економіки та фінансів Тернопільського національного технічного університету, директорка Індо-Європейського Центру в ТНТУ

6. Захарків Ярослав Петрович

Заступник начальника з розвитку доріг Служби автомобільних доріг у Тернопільській області, голова обласного виборчого штабу партії  «Слуги Народу»

7. Гевко Ольга Борисівна

Директорка ТОВ «Навчально-консалтингова компанія «Профі-центр», кандидатка наук у сфері економіки, доцентка ТНТУ

8. Кісіль Павло Васильович

Директор КП «Кременецька районна комунальна лікарня», доктор філософії, кандидат медичних наук, магістр хірургії, магістр управління та адміністрування, ендоваскулярний, лапароскопічний хірург

9. Семерез Володимир Петрович

Директор та лікар ортопед-травматолог у ТОВ «Лікувально-діагностичний центр «Мій Лікар», також лікар ортопед-травматолог у КП ТМЛДЦ ТМР лікар ортопед-травматолог, ФОП, лікар вищої категорії за спеціальністю травматологія і ортопедія, організація і управління охороною здоров`я

10. Бількевич Оксана Олексіївна

Підприємниця, практична психологиня, реалізовує соціально-психологічні проекти, консультантка, тренерка, організаторка фестивалів по прикладній психології.

******

Слідкуйте за новинами на офіційних сторінках партії «Слуга Народу»

Головний сайт

Офіційний Телеграм-канал

Офіційна Facebook-сторінка

Україна — це ти!

 

 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up