Оновлене відділення ПриватБанку відкрили у Тернополі (прес-служба банку)

Оновлене відділення ПриватБанку відкрили у Тернополі (прес-служба банку)

ПриватБанк відкрив у Тернополі нове відділення "Шептицького" за адресою - вул.Шептицького, 19. У відділенні, обладнаному сучасною банківською технікою, працюють найпозитивніші, найприязніші та найфаховіші менеджери. Збільшена площа відділення, відкрита архітектура без кабінетної системи, універсальні фахівці, термінали самообслуговування та банкомати зробили відділення максимально зручним та комфортним для клієнтів.

Клієнти відділення вже переконались, що черга до каси залишилась у минулому, адже будь-яку послугу можна отримати протягом декількох хвилин.

"У приміщенні банку виділені зони самообслуговування, де клієнтам покажуть, як швидко виконати будь-яку банківську операцію, навчать новим технологіям і можливостям, - говорить Ярослав Вацик, керівник відділення. - Незабаром відвідувати офіси банку треба буде лише задля отримання картки чи обміну валют. Усі інші операції, навіть відкриття депозиту, зручніше проводити вдома чи в офісі - через Інтернет або мобільний телефон".

За даними дослідження банківського ринку, проведеного GFK Ukraine, рахунками та іншими послугами ПриватБанку користуються 63,7% українських юридичних осіб та 73,8% приватних підприємців.

Чистий прибуток ПриватБанку за 8 місяців 2019 року становить 25,8 млрд грн, що є рекордним показником для банківської системи та майже втричі перевищує прибуток за підсумками 8 місяців минулого року. Чистий комісійний дохід банку за 8 місяців 2019 року становить 11,6 млрд грн, а його частка у доходах банку становить 45,1%. Зростання комісійного доходу є результатом збільшення кількості активних клієнтів та транзакцій онлайн-банку Приват24. З початку 2019 року ПриватБанк додав до Приват24 дві нові функції – продаж електронних полісів ОСЦПВ та обмін валют онлайн. До кінця року в Приват24 з’являться можливість купівлі фіз. особами ОВДП та випуск повноцінної банківської віртуальної картки.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up