Гуртки та курси дитячого розвитку у Тернополі (новини компаній)

  • 1525

Все починається з дитинства. І всі навички, закладені в дитинстві, проявляються впродовж усього життя. Тому дуже важливо, щоб наші діти могли максимально проявити всі свої задатки і таланти. 
Пропонуємо Вам ознайомитися із компаніями, які запрошують діток на різноманітні гуртки та курси дитячого розвитку.

   1. Школа іноземних мов "Поліглот"

   2. Дитячий навчальний клуб "ВладМарк"

   3. Мистецький клуб "Художник"

...

Школа іноземних мов "Поліглот"

Школа іноземних мов "Поліглот" пропонує:

  • навчання англійської, німецької, іспанської, польської мов дітей від 3 років та дорослих;
  • літні англомовні табори.

Перше заняття безкоштовно. 10% знижки на вивчення другої іноземної мови у нашому закладі, а також діє 10% знижка на навчання інших членів сім'ї наших студентів.

Час роботи адміністрації: понеділок - п'ятниця, 10:00-19:00

м. Тернопіль

вул Острозького 12, 3 поверх

моб: (067) 120 00 55


Дитячий навчальний клуб "ВладМарк"

Дитячий навчальний клуб «ВладМарк» пропонує для ваших діток доступне та цікаве навчання з наступних дисциплін (групові та індивідуальні заняття):

Ментальна арифметика. Indigo Mental Club – єдина в Україні, схвалена Міністерством освіти, Методика усного рахунку, яка стрімко розвиває розумові здібності та інтелект. Відбувається за допомогою обчислень на спеціальних рахівницях – абакусах. Для дітей віком 5-14 років навчання ментальній арифметиці розвиває в дітей:

  • Швидкість сприйняття та обробки інформації;
  • Вміння самостійно приймати рішення;
  • Концентрацію уваги;
  • Фотографічну пам'ять;
  • Креативні здібності;
  • Успішність в школі;
  • Комунікативні якості та лідерські здібності;
  • Образне мислення та уяву.

Швидкочитанння SmartReader. Це набір методик, розроблений нейрологами та психологами, що допомагає збільшити швидкість читання й підвищити рівень інформації, що запам’ятовується. Трене, працюючи в унікальній онлайн-платформі, використовує завдання, відповідно до рівня розвитку дитини. Для діток від 7 років.

МИ ОБІЦЯЄМО:

  • Збільшення швидкості читання щонайменше в 2-3 рази;
  • Підвищення рівня розуміння прочитаного;
  • Покращення пам’яті;
  • Збагачення словникового запасу та вербального інтелекту;
  • Розвиток артикуляції.

Шахова школа «Мудрі шахи». Для діток від 5 років. Розвиток логічного мислення, пам’яті, уваги. Навчання сприяє розвитку творчості, формує цілеспрямованість, самостійність у прийнятті рішень, підвищує рівень інтелектуального розвитку і загальної культури людини.

Розвиваючі заняття для дошкільнят від 3 років. Навчаємось граючи по методиках: Нікітіних, Домана, Дьєнеша, Кюїзенера, Кубики Зайцевих.

Підготовка до школи. Включає в себе комплекс вправ з читання, письма, логіки, математики.

Іноземні мови: Польська, Німецька, Англійська.

Математика: елементарна математика (від 4 років), шкільна програма, підготовка до ДПА, підготовка до ЗНО.

Логопед.

У нас індивідуальний підхід, сучасні тренери на продуктивне навчання! У пошуках найкращих педагогів? Тоді звертайтесь до нас!

м. Тернопіль,

проспект Злуки, 4а.

вул. Медова, 10

Деталі та запис за телефоном: (068) 418 07 00.

Facebook : https://www.facebook.com/vladmarkkids/

Instagram : https://www.instagram.com/vladmarkkids/?hl=uk


Мистецький клуб "Художник"

У кожній маленькій особистості закладено зернятко таланту. Якщо ви помітили, що ваша дитина проявляє велику увагу та любов до малювання, підтримайте її прагнення. У мистецькому клубі «Художник» ми розвиваємо творчий потенціал дітей.

Проводимо навчання з різних художніх дисциплін: рисунок, живопис, скульптура, дизайн, декоративно-прикладне мистецтво, художнє оздоблення текстилю.

Запрошуємо на навчання дітей та дорослих різного віку, які хочуть стати художниками. Ми формуємо невеликі групи, тому викладач зможе приділити увагу кожному учню.

Групи:

• молодша (3-5 років);

• середня (6-9);

• старша (10-15);

• доросла (від 16 років).

А також проводимо різноманітні майстер-класи:

• з живопису (гуаш, акрил, олія);

• з декоративно-прикладного мистецтва (ліплення з полімерної глини, декупаж, вітраж, батик, паперопластика, виготовлення листівки);

• з художнього оздоблення текстилю (виготовлення панно, виготовлення тематичного декору,пошиття м‘якої іграшки).

• та інші види майстер-класів за вашим бажанням.

Здійснюємо підготовку до вступу в вищі навчальні заклади.

Навчання проводять дипломовані викладачі, які мають підхід до дітей. У клубі  панує дружня атмосфера, де кожен отримує своє натхнення.

Окрім дітей у нашому творчому клубі навчаються і дорослі!

Якщо ви давно мріяли навчитись малювати або ж хочете зробити малювання вашим хобі, яке дозволяє відволіктись від щоденних справ, тоді ми вас чекаємо.

Мистецький клуб «Художник»

Тел.: (096) 686 91 06.

вул. Володимира Великого, 7А (ТЦ «Аляска» 2-ий поверх).

https://instagram.com/khudozhnik_ternopil?igshid=1ap9dee24rdqf

Графік роботи:

ПН: 15:00-19:00;

ВТ: 15:00-20:30;

СР: 15:00-19:30;

ЧТ: 15:00-20:30;

ПТ: 15:00-19:00;

СБ: 10:00-12:00;

НД: вихідний.


 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up