Помиють посуд, витруть пил і навіть винесуть сміття: скільки коштують послуги клінінгу у Тернополі?

Помиють посуд, витруть пил і навіть винесуть сміття: скільки коштують послуги клінінгу у Тернополі?
  • Часто тернополяни за різних причин вдаються до послуг клінінгових компаній. Це значно економить час і зусилля, професійні клінери можуть легко зробити те, до чого зазвичай не доходять руки, вимити малодоступні місця й до блиску очистити кухню та санвузол.
  • Для тих, хто не хоче чи не має змоги прибрати квартиру або будинок самостійно, «20 хвилин» порівняли, скільки коштує прибирання у популярних сервісів для клінінгу Тернополя.

Клінінгові послуги давно перестали бути розкішшю – це простий засіб підтримки порядку у оселі чи комерційному приміщенні без зайвих зусиль. Інколи бувають складні випадки й забруднення, які людина запросто сама не очистить. Тоді на допомогу приходить спеціальна служба прибирання. Вартість послуг клінерів залежать від багатьох факторів. На прайс впливає площа приміщення, час, витрачений на роботу, наявність чи відсутність меблів, техніки та інших зручностей.

У Тернополі існує чимало клінінгових сервісів. Однак, під час нашого моніторингу виявилось, що деякі з них під час повномасштабного вторгнення припинили діяльність, повідомивши про це клієнтів. Наприклад, клінінговий сервіс «ПРИБЕРЕМО» або «Буде чисто». Інші компанії або не ведуть сторінки у соцмережах або сайти, або ж на них немає інформації про послуги та ціни.

Відео дня

Тому ми зробили огляд п’яти «найактивніших» клінінгових служб, у яких є велика аудиторія у соцмережах, регулярно оновлюється сторінка чи сайт і є закріплена вартість послуг – генерального, підтримуючого й інших видів клінінгу. 

Студія клінінгу KVITKA

«Допомогти у створенні чистоти – наша місія», – цю фразу зустрічаємо чи не у кожному дописі компанії в Інстаграм. Студія клінінгу надає широкий спектр послуг у Тернополі та області. Детальна інформація розписана на сайті. Клінери використовують професійне обладнання та якісну хімію. Ви можете замовити генеральне прибирання або прибирання власної квартири, котеджу чи будинку після ремонту. Також є спеціальна послуга клінінгу після проживання квартирантів. За потреби працівники компанії вимиють магазини до 1000 м2 чи виконають послугу «Чиста кухня». Замовити прибирання можна, написавши у дірект на сторінці. А всі ціни на послуги розміщені у сторіс сервісу.

Команда студії виконує три види прибирання: регулярне, генеральне та після ремонту.

Щодо першого різновиду, 1-кімнатне житло (площею до 30 м2) обійдеться клієнту від 1500 гривень, 2-кімнатне (площею до 50 м2) – від 2000 гривень, 3-кімнатне (площею до 70 м2) та 4-кімнатне (площею до 90 м2) – від 2300 гривень, а за ціну прибирання приміщення площею від 120 до 150 м2 треба домовлятись окремо. Генеральне прибирання дорожче: однокімнатну оселю вимиють за 3300 грн, двокімнатну за 4150, трикімнатну – за 4600, чотирикімнатну – за 5500. Більші площі приберуть за 6600-8250 гривень. І прибирання «Після ремонту» коштує відповідно: 3000 грн за 1-кімнатну домівку, 3800 грн за 2-кімнатну, 4500 грн за 3-кімнатну, 5600 грн за 4 кімнатну, від 6700 до 8000 тисяч гривень за масштабні приміщення. Генеральне прибирання комерційного приміщення вартує 75 грн за 1 м2.

У цей вид клінінгу входять такі послуги, як: видалення пилу із поверхонь меблів, полиць, побутової техніки, приладів освітлення; очищення дзеркал і скляних поверхонь; сухе і вологе протирання предметів інтер'єру; прибирання пилососом м'яких меблів; видалення пилу зі стін і стель, з карнизів і кондиціонерів; миття підвіконь, труб, батарей і екранів; прибирання підлоги, видалення бруду й пилу тощо. На кухні вам помиють посуд, мийку та сантехніку, видалять пил із поверхні меблів, очистять і знежирять плиту, проведуть дезінфекцію кахлю, миття поверхонь пароочисником, сухе та вологе прибирання підлоги, винесуть сміття тощо. У ванній кімнаті також наведуть ідеальний порядок.

Серед додаткових послуг можна замовити миття чайника (100 гривень), холодильника (від 400 грн), кухонних шафок (від 100 грн), знежирення витяжки або духовки (від 400 грн), миття світильника (100 грн), чистку зливу (100-150 грн), миття радіаторів (100 грн). Вікна очистять за 50 грн (одна сторона).

Клінінг «ЧИСТОКАЙФ»

Сервіс надає усі види прибирань: генеральне та підтримуюче прибирання житлового приміщення, комерційних і складських приміщень, регулярні прибирання на постійній основі, миття вікон і фасадів тощо. А також команда може на місці провести професійну хімчистку меблів, килимів та килимових покриттів. Працюють з квартирами, приватними будинками та бізнесами. Зробити замовлення можна, написавши у дірект в Інстаграм, чи зателефонувавши. У розмові консультант індивідуально вираховує вартість послуги і домовиться з вами про дату й час. Однак, на сторінці вказані і сталі ціни.

Зокрема, підтримуюче прибирання коштує 30 гривень за 1 м2. У цю суму входить видалення бруду і пилу у квартирі, миття скляних поверхонь і дзеркал, ретельне прибирання кухні, сухе і вологе прибирання підлоги, дезінфекція санвузла та виніс сміття. Прибиратиме як мінімум один клінер. Натомість генеральне прибирання вартує 60 гривень за 1 м2. Крім попередніх послуг, вам ще також видалять складні та застарілі плями, вапняний наліт з кахелю і сантехніки, почистять світильники, приберуть бруд і пил у складних і важкодоступних місцях. Прибиратиме як мінімум два клінери.

«Ми часто робимо приємні бонуси у вигляді безкоштовних додаткових послуг чи знижки на них.  У пріоритеті оплата праці та допомога ЗСУ. Нас хвалять за якісну роботу!» – так себе рекламують.

Клінінгова компанія «ЦЕХ»

Компанія, як зазначено на її сторінці, працює у Тернополі з 2018 року. Спеціалізуються в першу чергу на хімчистці (меблів, килимів, салону автомобіля тощо) і чистці пухо-перових виробів. Однак, замовити у них можна і прибирання. Детальний прайс по ньому чітко розписаний на їхньому сайті.

Пропонують такі послуги: підтримуюче прибирання – від 800 гривень і триває 3-6 годин; прибирання офісних та комерційних приміщень – від 700 гривень і триває до 12 год; експрес-прибирання – від 1200 гривень за 3-6 годин роботи; генеральне прибирання – від 2700 гривень і триває до 12 год. Прибирання після квартирантів коштує від 2900 гривень, а після ремонту – від 2000. Прибирання лише кухні, ванної кімнати або туалету обійдеться від 800 гривень. Додаткові послуги прибирання – від 200 гривень, залежно від часу, який клінери витратять на роботу. Миття вікон вартує 70 гривень за одну сторону, а послуга озонування (очищення і дезінфекція приміщення – прим.) – від 600 гривень.

Також працівники клінінгової служби беруться за замовлення у межах 40 кілометрів від Тернополя, а за домовленістю можуть виїжджати і в більш віддалені населені пункти. В такому випадку мінімальна вартість замовлення послуг становить 1000 грн, а кожен кілометр відстані додатково оплачується.

Компанія «Рука чистоти»

«Поки наші руки працюють, Ваші відпочивають!» – так звучить девіз цього сервісу. На усіх фотографіях, які опубліковані на сторінці, зображені руки, тобто назва концептуальна. Компанія надає послуги прибирання (генеральне, підтримуюче, після ремонту, кухні чи санвузла), чистки меблів, миття вікон, стрижки газону, прасування тощо. Деталі кожної треба шукати у відповідному дописі.

У генеральне прибирання входить: протирання меблів ззовні вологим матеріалом, зняття пилу з техніки,розкладання речей на місця, видалення пилу, протирання дзеркал, виніс сміття, чищення і дезінфекція труб, радіаторів, плінтусів, видалення пилу із світильників і люстр, вологе протирання дверей та ручок, зняття пилу з розеток і виключателів, хімічна обробка і видалення середнього і сильного забруднення на видному місці, миття підлоги тощо. Також приберуть ванну й кухню.
Ціна становить 70 грн/за метр квадр. щодо оселі до 30 м2, 65 грн/за метр квадр. – за приміщення від 31 до 60 м2, 60 грн/за метр квадр. – від 61 до 90 м2 та 55 грн/за метр квадр. за житло площею більше за 91 м2. За додаткову плату вам помиють холодильник, духовку і мікрохвильовку всередині.

У підтримуюче прибирання входить: заміна сміттєвих пакетів, чищення та дезінфекція ванної кімнати, прибирання кухні з використанням спеціальних засобів, миття посуду до 10 хвилин, заміна постільної білизни (за бажанням клієнта), видалення пилу з предметів, меблів, підвіконня та інших поверхонь, полірування дзеркальних та скляних поверхонь тощо. Ціна договірна, залежить від частоти замовлення послуг, площі тощо. Мінімальне замовлення обійдеться у 1500 гривень.

Послугу «Миття вікон» можна замовити окремо або ж в комплексі з генеральним прибиранням чи прибиранням після ремонту. Для нових клієнтів це коштуватиме 6-65 гривень за вікно з однієї сторони у випадку генприбирання, або 70-80 гривень за одну сторону у разі клінінгу опісля ремонту.

У ході послуги «Прибирання після ремонту» всі поверхні очистять від будівельного пилу, помиють підлогу, підвіконники, карнизи, радіатор, протруть меблі ззовні та всередині вологими матеріалами, заберуть пил з техніки тощо. Це обійдеться від 75 гривень за метр квадратний у приміщенні до 30 м2, від 70 грн – у оселі від 31 до 60 м2, від 65 грн – у оселі від 61 до 90 м2, і від 60 гривень у оселі від 91 м2.

Сервіс «Домова служба»

Звернутись у компанію можна у будь-якій ситуації: від несправної розетки до настройки піаніно. Спеціалісти вирішують усі побутові проблеми містян. «Наш девіз — зручно, швидко, професійно. Ми допомагаємо людям, і уже зробили не один крок у напрямку досягнення своєї мети!» пише на сайті сервісу. Також сервіс надає послуги клінерів, які здійснюють прибирання будинку після ремонту, миття вікон квартири/будинку/офісу і генеральне прибирання. Ціни доступні для перегляду усім.

Прибирання будинку після ремонту та генеральне прибирання коштують однаково, від 45 гривень за метр квадратний площі, а миття вікон – 75 гривень за одну сторону. У вартість генерального прибирання входить: зняття павутини; вологе миття предметів інтер'єру,  плінтусів, підвіконня, батареї, дверей; полірування дзеркал та меблів; підмітання підлоги, обробка килимового покриття пилососом; прибирання за ліжком, диваном, тумбочками, столами; чищення техніки ззовні; миття підлоги, стелі та вентиляційних решіток; чищення сантехнічного обладнання, прибирання кухні тощо. У разі прибирання після ремонту вам: знепилять всі поверхні; проведуть вологу обробку предметів інтер'єру; помиють плінтус, підвіконня, батареї, двері, почистять лицювальну плитку та її шви, видалять залишки шпаклівки, вапна, фарби, клею, грунтівки з підлоги тощо.

У вартість не входить прибирання балкону та лоджії, миття вікон і балконних рам, прибирання внутрішніх поверхонь шаф, чищення килимів та меблів із застосуванням пилосмока, прання й прасування одягу, штор тощо.

Компанія надає «Гарантію» на послуги, яка передбачає безкоштовне усунення проблеми, яка виникла під час вказаного в «Акті виконаних робіт» періоду і пов’язана з неякісною роботою майстра. Окремо можна замовити чистку подушок, басейну, ванни, варочної поверхні, кухонної витяжки, гідробокса, диванів, духової шафи, душових кабін, жалюзі, килимів, кухонних девайсів, меблів тощо.

Де клінінг коштує дешевше

Аби порівняти, де ціни більш лояльні для тернополян, ми вирахували середню вартість генерального прибирання однокімнатної квартири (площею до 30 метрів квадратних) у п’яти аналізованих нами клінінгових службах. Дивіться, що у нас вийшло, на інфографіці.

А Ви користуєтесь (користувались) послугами клінінгових служб нашого міста? Чи задоволені результатами їхнього прибирання? Поділіться у коментарях враженнями!

 

Читайте також:

Чи пустять людину з вулиці в туалет у кафе і ресторани Тернополя: ми перевірили

Скільки коштує доставка води у Тернополі: порівняли ціни в різних компаніях

Скільки коштує та як орендувати електросамокат у Тернополі: порівняли різні сервіси

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (16)
  • Galia Balyk

    І що це за клінінгова компанія що за вікна окремо гроші бере .Якщо взяти обєкт то все що є треба випити,чи то двері чи то вікна.Така заява тільки в україні
  • Galia Balyk

    Треба було провірити чи все помите чи ні а тоді гроші платити.
  • Olya Kava

    Користувалася послугами від домової служби, правда не клінінгом, а ремонтом сантехніки. Задоволена, майстри - спеціалісти своєї справи, приїхали вчасно, зробили якісно+ дають гарантію на роботу.
  • Ян Балога

    Дуже жирно живуть, хер зна звідки поприїжджали в корчать із себе . Вже навіть шмату в руки не хоче взяти одне з другим. Позорисько !!!

    Аня Михалович reply Ян Балога

    Ян Балога працювала в такій клінінговій компанії декілька місяців
    Маю гарний досвід
    Але ті зарплати що вони дають хочеться плакати
    От і вирішила працювати сама на себе
    А то получалося моїми руками компанія заробляє

    Наталя Наталя reply Ян Балога

    Ян Балога  во во і я так кажу

keyboard_arrow_up