Тернопіль знову "червоний": як працюватимуть вокзали. Чи продають квитки?

Тернопіль знову "червоний": як працюватимуть вокзали. Чи продають квитки?

Залізничний та автовокзали станом на четверте вересня працюють у звичному режимі, та чи надовго. Чи варто очікувати змін вже найближчими днями?

У довідкових авто- та залізничного вокзалів нам повідомили, що поки там працюють у звичному режимі. Люди можуть придбати квитки і принаймні до неділі змін чекати не варто.

"Поки квитки ще можна придбати"

- Детальної інформації щодо роботи ми поки не маємо, - кажуть в довідковій автовокзалу.

Станом на четверте вересня тут можна придбати квитки на всі напрямки.

Відео дня

До слова, так сьогодні виглядав центральний автовокзал. Люди активно купували квитки перед початком вихідних.

Станом на 15:30 четвертого вересня квитки все ще можна придбати щонайменше на суботу, а даних про відміну рейсів поки немає.

Нагадаємо, раніше журналісти "20 хвилин" вже цікавилися у працівників вокзалів тернополя. чи змінилася кількість пасажирів, за півроку карантину

"Швидше за все пасажирів тільки випускатимуть з потяга"

На залізничному вокзалі також поки не можуть сказати точно, якою буде робота навіть від суботи, п'ятого вересня.

Станом на 15:30 четвертого вересня купити квитки можна. Також квитки до Тернополя придбати можна і через інтернет на восьме вересня, коли місто буде у "червоній" зоні.

- Швидше за все пасажирів, пасажирів тільки випускатимуть з потяга, а сісти в Тернополі вже не вийде, - кажуть у довідковій залізничного вокзалу. 

"Заборони будуть такі ж як і минулого разу"

Як додала начальниця пасажирського сектору Тернопільської дирекції Львівської залізниці Наталія Сапрун, уже з понеділка почнуть діяти заборони щодо посадки пасажирів у містах, що потрапили до "червоної" зони, зокрема у Тернополі.

- Офіційного наказу від Укрзалізниці ще немає, але ми його очікуємо, - додала пані Сапрун. - Знаю, що його вже готують, інших змін, швидше за все, не буде.

Читайте також: що робити, якщо вас намагаються висадити з потяга.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Світлана Вихованець

    Здали квитки ще3 серпня а гроші до цих пір на картку не прийшли
  • Володимир Міщак

    Як чую про той вірус то аж вивертає не можливо читати
  • Любов Ярославівна

    Як це вже надойло коли вони скажуть щось добре якусь новину
  • Olga Balko

    жах і ганьба
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up