Готуємо італійські галушки — ньоки

Готуємо італійські галушки — ньоки

Вишукана на вигляд і водночас проста у приготуванні страва — італійські ньоки.

Ньоки можна подавати з будь-яким соусом. Вони чудово пасують до м'яса, повідомляє Смачно 24.

Картопляні ньоки

  • Час: 30 хвилин
  • Порцій: 2

Інгредієнти:
– 2 картоплі в «мундирі»;
– 1 яйце;
– 150 грамів борошна;
– 100 грамів печериць;
– 2 зубчики часнику;
– 150 мілілітрів вершків 20%;
– невеликий пучок петрушки;
– сіль і перець до смаку.

Приготування:

Відео дня
  1. Картоплю в «мундирі» натріть на великій терці.
  2. Додайте яйце, сіль, перець, борошно та замісіть тісто.
  3. Розкачайте і наріжте на рівні частини. Сформуйте кульки. Виделкою сформуйте ньоки.
  4. Поріжте часник і печериці. В сковорідку налийте олію, додайте часник, печериці та смажте до золотистого кольору. Після цього посоліть, поперчіть та влийте вершки.
  5. Покладіть ньокі в окріп та проваріть 3 хвилини.
  6. Тим часом поріжте петрушку.
  7. Відварені ньокі з'єднайте з соусом та посипте зеленню.

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» повідомляли, як приготувати торт «Наполеон».

 

Читайте також:

Готуємо класичний «Наполеон»

Готуємо шоколадний пиріг із сиром

Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up