Готуємо італійські галушки — ньоки
Вишукана на вигляд і водночас проста у приготуванні страва — італійські ньоки.
Ньоки можна подавати з будь-яким соусом. Вони чудово пасують до м'яса, повідомляє Смачно 24.
Картопляні ньоки
- Час: 30 хвилин
- Порцій: 2
Інгредієнти:
– 2 картоплі в «мундирі»;
– 1 яйце;
– 150 грамів борошна;
– 100 грамів печериць;
– 2 зубчики часнику;
– 150 мілілітрів вершків 20%;
– невеликий пучок петрушки;
– сіль і перець до смаку.
Приготування:
- Картоплю в «мундирі» натріть на великій терці.
- Додайте яйце, сіль, перець, борошно та замісіть тісто.
- Розкачайте і наріжте на рівні частини. Сформуйте кульки. Виделкою сформуйте ньоки.
- Поріжте часник і печериці. В сковорідку налийте олію, додайте часник, печериці та смажте до золотистого кольору. Після цього посоліть, поперчіть та влийте вершки.
- Покладіть ньокі в окріп та проваріть 3 хвилини.
- Тим часом поріжте петрушку.
- Відварені ньокі з'єднайте з соусом та посипте зеленню.
Нагадаємо, раніше «20 хвилин» повідомляли, як приготувати торт «Наполеон».
Читайте також:
Готуємо шоколадний пиріг із сиром
Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі
Стежте за новинами Тернополя у Telegram.