Готуємо мафіни з шпинатом

Мафін зі шпинатом приваблюють зеленим кольором, та ще й корисні! В начинку можна додати будь-які сири, шматочки шинки чи овочів.
Рецепт простої страви повідомляє dyvys.info.
Інгредієнти:
- йогурт — 250 мл.
- яйце — 1 шт.
- борошно (бажано використовувати цільнозернове) — 200 г.
- розпушувач — 1 ч.л.
- сіль на кінчику ножа.
- свіжий або заморожений шпинат — 50 г.
- оливкова олія — 2 ст.л.
- твердий сир — 100 г.
Приготування:
- З’єднайте йогурт, оливкову олію, яйце, сіль та збийте міксером або вручну.
- Порціями додайте борошно з розпушувачем та вимішайте.
- Натріть твердий сир, додайте до суміші.
- Шпинат перебийте у блендері чи наріжте, відправляйте до тіста й добре перемішайте.
- Змастіть маслом чи олією форми, вилийте тісто й запікайте при 180°C 20-30 хв. Перевіряйте зубочисткою: коли вона лишається сухою, кекси готові.
Використайте різнобарвні обгортки з прикрасами. Так не лише зручно діставати мафіни з форми, а й їсти зручно.
Нагадаємо, раніше 20 хвилин повідомляли, як приготувати оригінальні страви з гарбуза.
Читайте також:
Три оригінальні рецепти з грибами
Три швидкі рецепти яблучних пирогів до свята
Стежте за новинами Тернополя у Telegram.