Готуємо мафіни з шпинатом
    
Мафін зі шпинатом приваблюють зеленим кольором, та ще й корисні! В начинку можна додати будь-які сири, шматочки шинки чи овочів.
Рецепт простої страви повідомляє dyvys.info.
Інгредієнти:
- йогурт — 250 мл.
 - яйце — 1 шт.
 - борошно (бажано використовувати цільнозернове) — 200 г.
 - розпушувач — 1 ч.л.
 - сіль на кінчику ножа.
 - свіжий або заморожений шпинат — 50 г.
 - оливкова олія — 2 ст.л.
 - твердий сир — 100 г.
 
Приготування:
- З’єднайте йогурт, оливкову олію, яйце, сіль та збийте міксером або вручну.
 - Порціями додайте борошно з розпушувачем та вимішайте.
 - Натріть твердий сир, додайте до суміші.
 - Шпинат перебийте у блендері чи наріжте, відправляйте до тіста й добре перемішайте.
 - Змастіть маслом чи олією форми, вилийте тісто й запікайте при 180°C 20-30 хв. Перевіряйте зубочисткою: коли вона лишається сухою, кекси готові.
 
Використайте різнобарвні обгортки з прикрасами. Так не лише зручно діставати мафіни з форми, а й їсти зручно.
Нагадаємо, раніше 20 хвилин повідомляли, як приготувати оригінальні страви з гарбуза.
Читайте також:
Три оригінальні рецепти з грибами
Три швидкі рецепти яблучних пирогів до свята
Стежте за новинами Тернополя у Telegram.