Соковитий лаваш з червоною рибою: корисний варіант шаурми за 10 хвилин

Соковитий лаваш з червоною рибою: корисний варіант шаурми за 10 хвилин

Лаваш з червоною рибою готується дуже швидко і чудово підійде до святкового столу.

Шаурма з лососем і огірком — дієтична і вишукана варіація популярної арабського страви. Ця закуска сподобається всім любителям солоної риби. Рулет можна подавати на стіл цілим або нарізати на порційні шматочки, щоб вийшла гарна закуска. Готується лаваш з червоною рибою дуже швидко — продукти не вимагають приготування, повідомляє УНІАН рецепти.

Лаваш з червоною рибою і овочами

Інгредієнти:

  • лаваш — 2 шт.;
  • слабосолона червона риба —150 г;
  • солодкий перець —1 шт.;
  • авокадо — 1 шт.;
  • огірок — 1 великий або 2 маленьких;
  • листя салату — 8 шт.;
  • лимон — половинка.

Для соусу:

Відео дня
  • сметана — 200 г;
  • кріп — 4 гілочки;
  • часник — 2 зубч.
  • сіль, перець за смаком.

Овочі в лаваш з лососем можна покласти будь-які інші на ваш смак.

Спочатку приготуйте соус для страви: змішайте посічену зелень, подрібнений часник і сметану. Посоліть і поперчіть, додайте улюблені спеції.  

Огірки, перець наріжте соломкою, а помідори — часточками. Почистіть і наріжте авокадо, збризніть соком лимона, щоб воно не потемніло. Рибу наріжте тонкими смужками. Салат вимийте, підсушіть і порвіть руками.

Розгорнутий лист лаваша змастіть соусом. Викладіть листя салату, всі овочі і рибу. Зверху знову полийте начинку соусом. Краї лаваша загніть всередину і загорніть в щільний рулет. Блюдо до столу подавайте відразу, інакше від соку овочів лаваш розмокне.

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» повідомляли рецепти пасок від жителів Тернопільщини.

 

Читайте також:

Легкий рецепт паски без дріжджів, яка не черствіє

 Легендарна паска за рецептом Дарії Цвєк: тримайте секретний рецепт

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up