Соковитий лаваш з червоною рибою: корисний варіант шаурми за 10 хвилин

Лаваш з червоною рибою готується дуже швидко і чудово підійде до святкового столу.
Шаурма з лососем і огірком — дієтична і вишукана варіація популярної арабського страви. Ця закуска сподобається всім любителям солоної риби. Рулет можна подавати на стіл цілим або нарізати на порційні шматочки, щоб вийшла гарна закуска. Готується лаваш з червоною рибою дуже швидко — продукти не вимагають приготування, повідомляє УНІАН рецепти.
Лаваш з червоною рибою і овочами
Інгредієнти:
- лаваш — 2 шт.;
- слабосолона червона риба —150 г;
- солодкий перець —1 шт.;
- авокадо — 1 шт.;
- огірок — 1 великий або 2 маленьких;
- листя салату — 8 шт.;
- лимон — половинка.
Для соусу:
- сметана — 200 г;
- кріп — 4 гілочки;
- часник — 2 зубч.
- сіль, перець за смаком.
Овочі в лаваш з лососем можна покласти будь-які інші на ваш смак.
Спочатку приготуйте соус для страви: змішайте посічену зелень, подрібнений часник і сметану. Посоліть і поперчіть, додайте улюблені спеції.
Огірки, перець наріжте соломкою, а помідори — часточками. Почистіть і наріжте авокадо, збризніть соком лимона, щоб воно не потемніло. Рибу наріжте тонкими смужками. Салат вимийте, підсушіть і порвіть руками.
Розгорнутий лист лаваша змастіть соусом. Викладіть листя салату, всі овочі і рибу. Зверху знову полийте начинку соусом. Краї лаваша загніть всередину і загорніть в щільний рулет. Блюдо до столу подавайте відразу, інакше від соку овочів лаваш розмокне.
Нагадаємо, раніше «20 хвилин» повідомляли рецепти пасок від жителів Тернопільщини.
Читайте також:
Легкий рецепт паски без дріжджів, яка не черствіє
Легендарна паска за рецептом Дарії Цвєк: тримайте секретний рецепт
Стежте за новинами Тернополя у Telegram.