Готуємо салат з м’ясом і грибами

20minut.ua пропонує рецепти смачних страв до новорічно-різдвяних свят

Готуємо салат з м’ясом і грибами

На 4 порції: 200 г вареного курячого м’яса, 200 г печериць, 1 цибулина, 2 яйця,  300 г російського сиру, 300 г консервованих оливок, майонез.
Гриби почистити, накраяти плястерками, обсмажити разом з порізаною кубиками цибулею. Куряче м’ясо зварити, розібрати на волокна. Яйця зварити, дрібно натерти, твердий сир — також. Оливки розрізати навпіл. Вимішати всі компоненти, заправити майонезом. 

Коментарі
21:00 Тернопільські чорнобильці поділилися наболілим 20:00 Тернополянка стала призеркою чемпіонату України з шашок-64 19:32 Стало відомо, хто керуватиме ТНЕУ 19:00 Чому важливо бути щепленим від небезпечних інфекцій 18:41 Тернополянин «рішав» меддовідки на права і щоб відкосити від армії 18:14 Обізнана людина завжди зможе себе захистити – у вишах пишуть правовий диктант 18:00 На Тернопільщині стартує найбільша теренова гра України «Гурби – Антонівці» 17:25 Скільки платитимуть сімейним лікарям за немовлят, дітей, дорослих і літніх – рішення уряду 16:49 Отримали усне попередження, бо не погодили вигляд та місце контейнерів для сміття з владою 15:48 Тернополянин за медичні довідки вимагав та отримав 3750 грн хабара 15:20 Чоловік по місту розгулював з гранатами Ф1 14:40 На повороті поблизу "День і ніч" не розминулись "швидка" і автобус. Дорогу перекрили 14:30 Вниз чи догори – куди бігти у випадку пожежі

Практично усі травневі вихідні тернополяни та гості міста зможуть порозважатись на фестивалях. Будуть традиційні гастрономічні...

До кінця травня оброблять територію від кліщів, потім візьмуть аналізи води та піску, згодом рятувальна служба проведе...

"20 хвилин" вирішили запитати у тернополян, яку із сусідніх країн вважають найбільш дружньою до нашої держави.

Соціальний проект "Класний керівник" -  це можливість для вчителів розповісти про себе та свою діяльність,...

Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up