Готуємо яблучний тарт

Готуємо яблучний тарт

У сезон яблук спробуйте приготувати ароматний смаколик. 

Яблучний тарт – це поєднання легкої, хрусткої основи і ароматних яблук, що тануть у роті. Рецепт десерту для будь-якого випадку повідомляє Смачно 24.

Рецепт яблучного тарта

  • Час: 1 година
  • Порцій: 8

Інгредієнти:
– 500 грамів борошна;
– 200 грамів цукру;
– 200 грамів масла;
– 3 яйця;
– 120 грамів вершків;
– 5 великих яблук;
– 30 мл лимонного соку;
– кориця до смаку.

Приготування:

Відео дня
  • Наріжте холодне вершкове масло кубиками і покладіть у кухонний комбайн.
  • До масла додати борошно, 100 грамів цукру, яйця і вершки.
  • Подрібніть до розсипчастого стану.
  • Якщо немає комбайна, зробіть це все руками.
  • Викладіть заготовку на стіл і замісіть гладке тісто.
  • Загорніть його у харчову плівку та поставте в холодильник на 30 хвилин.
  • Яблука очистіть від шкірки і наріжте на скибочки.
  • Збризніть лимонним соком і перемішайте.
  • Додайте корицю і 100 грамів цукру.
  • Відріжте 1/4 тіста та розкатайте.
  • Викладіть тісто на деко, а нього помістіть яблука.
  • Використовуйте тісто, що залишилося, щоб створити шаховий візерунок поверх тіста.
  • Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 50 хвилин.

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» повідомляли, як приготувати яблучну шарлотку з карамеллю.

 

Читайте також:

Готуємо квашену капусту

Готуємо шарлотку із яблуками та карамеллю

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up