І намазка, і салат: готуємо універсальну весняну страву з редискою

Весна – пора редиски та перших смачних тепличних овочів. Важко втриматися, щоб не приготувати з них ароматний та поживний салат.
Салат з редискою, кисломолочним сиром і вареним яйцем вразить вас смаком. Окрім цього, його можна використовувати як намазку, рекомендує Смачно24.
Рецепт салату «Весняний настрій»
- Час: 15 хвилин
- Порцій: 2
Інгредієнти:
– 250 грамів редиски;
– 200 грамів домашнього сиру;
– 3 яйця;
– 30 грамів зеленої цибулі;
– сіль, перець до смаку;
– 100 мілілітрів сметани;
– 1 столова ложка майонезу 67%.
Приготування:
- Відваріть яйця до готовності. На це піде 10 хвилин від моменту закипання води. Охолодіть, почистьте і розімніть їх виделкою у салатнику.
- Додайте кисломолочний сир і знову все розімніть.
- Помийте зелену цибулю і редиску. Зелену цибулю подрібніть, а редиску наріжте тоненькими кружальцями. Додайте овочі в салатник.
- В окремій тарілці змішайте сметану, майонез, сіль та перець. Перекладіть у салатник, перемішайте та подавайте до столу.
Нагадаємо, раніше «20 хвилин» повідомляли, як приготувати яблучний штрудель.
Читайте також:
Готуємо ліниві хачапурі на пательні
Стежте за новинами Тернополя у Telegram.