І намазка, і салат: готуємо універсальну весняну страву з редискою

І намазка, і салат: готуємо універсальну весняну страву з редискою

Весна – пора редиски та перших смачних тепличних овочів. Важко втриматися, щоб не приготувати з них ароматний та поживний салат.
 

Салат з редискою, кисломолочним сиром і вареним яйцем вразить вас смаком. Окрім цього, його можна використовувати як намазку, рекомендує Смачно24.

Рецепт салату «Весняний настрій»

  • Час: 15 хвилин
  • Порцій: 2

Інгредієнти:
– 250 грамів редиски;
– 200 грамів домашнього сиру;
– 3 яйця;
– 30 грамів зеленої цибулі;
– сіль, перець до смаку;
– 100 мілілітрів сметани;
– 1 столова ложка майонезу 67%.

Відео дня

Приготування:

  1. Відваріть яйця до готовності. На це піде 10 хвилин від моменту закипання води. Охолодіть, почистьте і розімніть їх виделкою у салатнику.
  2. Додайте кисломолочний сир і знову все розімніть.
  3. Помийте зелену цибулю і редиску. Зелену цибулю подрібніть, а редиску наріжте тоненькими кружальцями. Додайте овочі в салатник.
  4. В окремій тарілці змішайте сметану, майонез, сіль та перець. Перекладіть у салатник, перемішайте та подавайте до столу.

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» повідомляли, як приготувати яблучний штрудель.

 

Читайте також:

Готуємо ліниві хачапурі на пательні

Готуємо яблучний штрудель

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up