Готуємо ліниві хачапурі на пательні

Готуємо ліниві хачапурі на пательні

Хачапурі цілком можна приготувати на пательні. Для цього не треба навіть багато часу.

Просто змішайте доступні інгредієнти та вилийте тісто на пательню. Цей ситний та швидкий перекус може стати вашим улюбленим, повідомляє Смачно24.

Хачапурі на пательні

  • Час: 35 хвилин
  • Порцій: 2

Інгредієнти:
– 220 грамів теплого молока;
– 1 яйце;
– половина чайної ложки цукру;
– половина чайної ложки розпушувача;
– 180 грамів сулугуні;
– 120 грамів просіяного борошна.

Приготування:

Відео дня
  1. Сир натріть на терку.
  2. В одній мисці змішайте усі інгредієнти та залиште тісто на 10 хвилин.
  3. Пательню змастіть олією.
  4. Обсмажуйте хачапурі по 7 – 10 хвилин з кожної сторони.

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» повідомляли, як приготувати пиріг з куркою і грибами.

 

Читайте також:

Готуємо пиріг з куркою та грибами

Готуємо рогалики з повидлом

Готуємо ідеальні шоколадні мафіни з вишнями: простий рецепт із секретом

Як у шеф-кухаря: готуємо ідеально курку

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up