Один з хітів осені: як приготувати гарбузово-яблучні оладки
Пишні оладки зададуть гарний настрій на будь-який день. Осіннього колориту страві додасть гарбуз.
Яблуко та гарбуз – чудовий дует, який в улюблених оладках смакує просто неперевершено. 24 Канал пропонує переконатися у цьому за рецептом порталу Cookpad.
Як приготувати оладки з яблук та гарбуза?
- Час: 25 хвилин
- Порцій: 2
Інгредієнти:
– 140 грамів борошна;
– 300 грамів сирого гарбуза;
– 1 яблуко;
– 2 яйця;
– 30 – 50 г цукру;
– пів чайної ложки розпушувача.
Приготування:
- Гарбуз і яблуко очистіть від шкірки та натріть на дрібній тертці.
- Гарбуз злегка відтисніть, щоб позбутися зайвої вологи, а яблуко залиште як є.
- Додайте яйця, перемішайте, потім всипте цукор і просіяне борошно з розпушувачем.
- Ще раз ретельно перемішайте до однорідності.
- Смажте оладки на середньому вогні, перевертаючи, щоб підрум’янилися з обох боків.
- Другу сторону готуйте під кришкою, щоб вони добре пропеклися всередині.
Нагадаємо, раніше «20 хвилин» повідомляли, як приготувати осінні пиріжки з гарбузовою начинкою.
Читайте також:
Готуємо осінні пиріжки з гарбузовою начинкою
Перевірений і простий рецепт «толкового» сирника від отця Філюка
Стежте за новинами Тернополя у Telegram.
-
Serhii SinishenЗнову ,,священник" Фесюк приготовив?
Serhii Sinishen reply Serhii SinishenОксана Грицюк побарабану те прізвище,головне,що ви зрозуміли
Оксана Грицюк reply Serhii SinishenSerhii Sinishen навіть прізвище не знаєш,а коментуєш