Один з хітів осені: як приготувати гарбузово-яблучні оладки

Один з хітів осені: як приготувати гарбузово-яблучні оладки
Депозитфото

Пишні оладки зададуть гарний настрій на будь-який день. Осіннього колориту страві додасть гарбуз.
 

Яблуко та гарбуз – чудовий дует, який в улюблених оладках смакує просто неперевершено. 24 Канал пропонує переконатися у цьому за рецептом порталу Cookpad.

Як приготувати оладки з яблук та гарбуза?

  • Час: 25 хвилин
  • Порцій: 2

Інгредієнти:
– 140 грамів борошна;
– 300 грамів сирого гарбуза;
– 1 яблуко;
– 2 яйця;
– 30 – 50 г цукру;
– пів чайної ложки розпушувача.

Приготування:

Відео дня
  1. Гарбуз і яблуко очистіть від шкірки та натріть на дрібній тертці.
  2. Гарбуз злегка відтисніть, щоб позбутися зайвої вологи, а яблуко залиште як є.
  3. Додайте яйця, перемішайте, потім всипте цукор і просіяне борошно з розпушувачем.
  4. Ще раз ретельно перемішайте до однорідності.
  5. Смажте оладки на середньому вогні, перевертаючи, щоб підрум’янилися з обох боків.
  6. Другу сторону готуйте під кришкою, щоб вони добре пропеклися всередині.
     

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» повідомляли, як приготувати осінні пиріжки з гарбузовою начинкою.

 

Читайте також:

Готуємо осінні пиріжки з гарбузовою начинкою

Перевірений і простий рецепт «толкового» сирника від отця Філюка

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Serhii Sinishen
    Знову ,,священник" Фесюк приготовив?
    Serhii Sinishen reply Serhii Sinishen
    Оксана Грицюк побарабану те прізвище,головне,що ви зрозуміли
    Оксана Грицюк reply Serhii Sinishen
    Serhii Sinishen навіть прізвище не знаєш,а коментуєш

keyboard_arrow_up