Рецепт простого і смачного пирога: все по 12 ложок

Рецепт простого і смачного пирога: все по 12 ложок

Цей пиріг ще називають італійський пиріг 12 ложок. Готується він дуже просто - практично всі інгредієнти додаються по 12 ложок. Якщо у вас немає кухонних ваг або ви ніяк не можете «подружитися» з бісквітом, то цей пиріг - просто знахідка.

Пиріг 12 ложок - рецепт  

Тісто для пирога готується дуже швидко. За бажанням в нього можна додати заморожені або свіжі ягоди - виходить неймовірно ніжний, смачний та ароматний пиріг.   

  • Яйця - 3 шт.
  • Олія (рафінована) - 12 ст. л.
  • Молоко - 12 ст. л.
  • Цукор - 12 ст. л.
  • Борошно - 12 ст. л.
  • Розпушувач - 1 ч. л.
  • Сіль - дрібка

Змішайте яйця, олію, молоко, додайте цукор, сіль.

Відео дня

Яйця і молоко повинні бути кімнатної температури.

Борошно змішайте з розпушувачем, додайте в отриману масу. Перемішайте - тісто має вийти середньої густоти. Змастіть форму для випікання вершковим маслом і присипте манкою. Залийте тісто, випікайте 40 хвилин при 180°C. Вимкніть і дайте пирогу постояти ще 10 хвилин у закритій духовці.

Читайте також:

Червоний борщ з вишнями в хлібині

Голубці в казані та парові стейки

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up