Рецепт простого і смачного пирога: все по 12 ложок
Цей пиріг ще називають італійський пиріг 12 ложок. Готується він дуже просто - практично всі інгредієнти додаються по 12 ложок. Якщо у вас немає кухонних ваг або ви ніяк не можете «подружитися» з бісквітом, то цей пиріг - просто знахідка.
Пиріг 12 ложок - рецепт
Тісто для пирога готується дуже швидко. За бажанням в нього можна додати заморожені або свіжі ягоди - виходить неймовірно ніжний, смачний та ароматний пиріг.
- Яйця - 3 шт.
- Олія (рафінована) - 12 ст. л.
- Молоко - 12 ст. л.
- Цукор - 12 ст. л.
- Борошно - 12 ст. л.
- Розпушувач - 1 ч. л.
- Сіль - дрібка
Змішайте яйця, олію, молоко, додайте цукор, сіль.
Яйця і молоко повинні бути кімнатної температури.
Борошно змішайте з розпушувачем, додайте в отриману масу. Перемішайте - тісто має вийти середньої густоти. Змастіть форму для випікання вершковим маслом і присипте манкою. Залийте тісто, випікайте 40 хвилин при 180°C. Вимкніть і дайте пирогу постояти ще 10 хвилин у закритій духовці.
Читайте також:
Червоний борщ з вишнями в хлібині
Голубці в казані та парові стейки
Стежте за новинами Тернополя у Telegram.