Пропонуємо рецепт надзвичайно смачної та корисної пастили, яку ви з легкістю можете приготувати для рідних вдома.
Покроковий рецепт корисного солодоща повідомляє Смачно 24.
Ягоди на вибір (малина, чорниця, чорна смородина, ожина) - 2 кг
Мелена кориця до смаку
Мед до смаку
1. Ретельно помийте яблука, зніміть шкірку та видаліть серединки. Наріжте яблука шматочками та протушкуйте з невеликою кількістю води.
2. Злийте воду, яблука збийте блендером до однорідного стану.
3. Ягоди помийте, посушіть на паперовому рушнику та видаліть хвостики. Додайте всі ягоди до яблук та знову збийте блендером.
4. Додайте до ягідного пюре мед та корицю до смаку.
5. Викладіть пюре на деко застелене пергаментом та сушіть пастилу в духовці 5-6 годин при температурі 40-60 градусів.
Смачного!
Читайте також Домашній пломбір та морозиво за 3 хвилини: прості рецепти
Несподівана страва з огірків, яку варто спробувати цього літа
Стежте за новинами Тернополя у: Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.
Стежте за новинами Тернополя у Telegram.
№ 11 від 13 березня 2024
Читати номер