Запіканка з броколі з грибами та сиром: корисно і смачно

Запіканка з броколі з грибами та сиром: корисно і смачно

Запіканка з броколі з грибами та сиром – це смачна, корисна та дієтична страва.

Ніжна броколі в яєчно-молочній заливці під сирною скоринкою точно нікого не залишить байдужим, навіть тих, хто не любить капусту. Рецепт публікує ТСН.UA

Інгредієнти

  • капуста брокколі 8 суцвіть
  • печериці 5 шт.
  • сир твердий 80 г
  • яйця 4 шт.
  • молоко 50 г
  • прованські трави
  • чорний мелений перець
  • сіль
  • олія

Інструкція з приготування 

Броколі промийте під проточною водою та розділіть на суцвіття. У сотейнику підсолену воду трохи посоліть і доведіть до кипіння. Відваріть броколі 4-5 хвилин до напівготовності.

Твердий сир натріть на середній тертці та розділіть на дві частини.

Відео дня

Печериці промийте під проточною водою і крупно наріжте пластинами.

Для заливання збийте віночком яйця з молоком, твердим сиром, перцем, прованськими травами та сіллю.

Форму для запікання змастіть олією. Викладіть броколі та розподіліть її рівномірно по всьому дну, потім гриби. Залийте яєчно-молочною заливкою і посипте твердим сиром, що залишився. Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 180 градусів 20-25 хвилин до золотистої скоринки.

Готову запіканку можна посипати зеленню.

Читайте також:

Червоний борщ з вишнями в хлібині

Голубці в казані та парові стейки

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up