Де тернополяни можуть безкоштовно займатися спортом? (запис прямої трансляції)

Де тернополяни можуть безкоштовно займатися спортом? (запис прямої трансляції)

Які спортивні секції у Тернополі є безкоштовними? Яка категорія населення може їх відвідувати?

Гості програми розкажуть про те, які спортивні напрямки у місті розвиваються найкраще, які нові проекти нещодавно стартували чи будуть втілені найближчим часом, які спортивні соціальні програми працюють для дорослих та малих. Також у програмі онлайн-чату – яскраві досягнення місцевих спортсменів.

У коментарях до цього тексту можете поставити своє питання. Нецензурну лексику та образливі слова видалятиме модератор сайту. 

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Міла

    Які спортивні секції в місті працюють для дітей? назвіть їхні досягнення, щоб знати, чи є сенс віддавати туди дитину, чи ніхто задурно працювати не буде

    Галина Федорович reply Міла

    А який саме вид спорту, чи спортивна секція Вас цікавить? Звертайтесь в Тернопільський міський центр фізичного здоровя населення і постарємось надати усю потрібну інформацію або за телефоном 0352 511635.
  • Міла

    Чи є в Тернополі тренери-волонтери, у яких можна консультуватися з приводу занят спортом та корекції фігури?
  • VitaliJ

    в рамках громадського бюджету Тернополя минулого року переможцем став проект ''Мультиспортивний зал Тернополя'' Втілити його повинен виконавчий комітет ТМР. По факту тотальний саботаж чиновниками цього потрібного для міста і його мешканців задуму. Гроші міська рада виділила на всі проекти переможці, а пізніше і розширили фінансування на інші проекти непереможці, деякі з них вже втілили (напр. провели фестивалі). Чому не реалізовується проект ''Мультиспортивний зал Тернополя'' то є загадка (а можливо і ні). То чи можна якось вплинути на чиновників, щоб вони виконали свою роботу, ту яку їм доручили мешканці міста? бо по останніх відписках, видно що не збираються його реалізовувати((
  • Діонісій

    надайте будь-ласка інформацію не тільки безкоштовні, а і коштовні, місця (секції спортивні) де можга займатись спорто, бо та інформація, що є в інтернет і не тільки, давно застаріла. дякую !

    Галина Федорович reply Діонісій

    Доброго дня! Протягом місяця на сторінці Тернопільського міського центру фізичного здоровя населення у Фейсбуці буде інформація про спортивні секції, гуртки, клуби та організації, які працють у нашому місці. Якщо виникнуть запитання звертайтесь за тел 0352 511635.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up