"Кристал" обійшов "ДСО-Поділля" у боротьбі за "срібло" футбольного чемпіонату

"Кристал" обійшов "ДСО-Поділля" у боротьбі за "срібло" футбольного чемпіонату

Заключний тур чемпіонату Тернопільської області з футболу сезону 2018, що відбувся 24 жовтня, визначив остаточний розподіл призових місць.

Чемпіоном області ще за чотири тури до фінішу став "Агрон ОТГ" з Великогаївської громади. Попри це підопічні Романа Курдупеля до останнього матчу не збавили обертів і встановили унікальне досягнення, не програвши жодного матчу у чемпіонаті. В заключному турі "Агрон" на виїзді переміг "ДСО-Поділля" з Тернопільського району з рахунком 4:2. Фіаско опустило "ДСО" на третє місце у турнірній таблиці, забезпечивши бронзові нагороди.

Осічкою найближчого конкурента скористався чортківський "Кристал", який отримав впевнену перемогу над заліщицьким "Дністром" 4:1 та на одне очко випередив суперників у боротьбі за срібні медалі чемпіонату.

Нагадаємо, що "ДСО-Поділля" у цьому сезоні завоювало інші два обласні трофеї — Суперкубок та Кубок Тернопільщини 2018.

Відео дня

У гонці кращих бомбардирів сезону перемогу здобули одразу два гравці. По 16 голів забили Ігор Швець з "ДСО-Поділля" та Дмитро Познанський, що представляв підволочиський "Збруч-Агробізнес". Щоправда, Дмитро один із голів забив за допомогою пенальті. Третє місце у списку бомбардирів посів Ростислав Чиряк з футбольного клубу "Бережани".

Додамо, що на цьому сезон для усіх команд не завершено, адже "Агрон", "Кристал" та "Тернопіль-ДЮСШ" продовжують боротьбу у чемпіонаті України серед аматорів. Заключний тур 2018-го року наші земляки проведуть 4 листопада. "Кристал" на виїзді зіграє з оржівським "Одеком", тернополяни приймуть вдома "Малинськ", а "Агрон" поїде у гості до "Карпат" з Галича.

ДОВІДКА

Підсумкова турнірна таблиця чемпіонату Тернопільської області з футболу серед команд Вищої ліги:

1. "Агрон ОТГ" (Великогаївська громада) — 50 очок, 2. "Кристал" (Чортків) – 34, 3. "ДСО-Поділля" (Тернопільський р-н.) – 33, 4. ФК "Бережани" – 24, 5. "Колос" (Зборів) – 23, 6. "Збруч-Агробізнес" (Підволочиськ) – 19, 7. ФК "Козова" – 19, 8. ФК "Вишнівець" – 18, 9. ФК "Тернопіль-ДЮСШ" – 16, 10. "Дністер" (Заліщики) – 12.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up