Тернопільська "Нива" в гостях у "Чайки" здобула нульову нічию


Тернопільська "Нива" в гостях у "Чайки" здобула нульову нічию

З рахунком 0:0 завершився матч п'ятого туру чемпіонату Другої ліги у якому тернопільська "Нива" 18 серпня на виїзді зустірчалася з "Чайкою" із Петропавлівської Борщагівки.

Поєдинок відбувся у Лютежі, що на Київщині, на базі місцевого футбольного клубу "Діназ". Там свої матчі тимчасово проводить "Чайка".

Тернополяни на поєдинок вирушили завчасно, оселившись неподалік столиці – у Бучі. У переддень матчу підопічні Віталія Шумського мали змогу потренуватися у Лютежі. До слова, грати суперникам довелося на полі зі штучним покриттям. У певній мірі стан поля не дозволив обом командам реалізувати свої плани на гру. Відскок м'яча від такого газону є непередбачуваним. Відтак командам довелося змагатися не лише одна з одною, але й приборкувати м'яч.

Протягом поєдинку на двох опоненти створили не надто багато гольових можливостей. Господарі активніше провели кінцівку першого тайму. Тернополяни ж володіли перевагою на старті другого. У "Ниви" нагоди відзначитися не реалізували Олексій Литовченко, Ігор Кохман та Богдан Слоневський. Щодо "Чайки", то декілька разів дальніми ударами голкіпера тернополян Максима Механіва турбував досвідчений Роман Помазан.

Відео дня

- На мою думку, взятии одне очко на виїзді із такою непоступливою командою – це позитивний результат, - каже головний тренер "Ниви" Віталій Шумський. – Хоча загалом ця гра булла нічийною. В кінцівці нам не пощастило. Якби дальнім ударом забив Богдан Слоневський, могли б розраховувати на три очки. В загальному всі хлопці віддавалися на полі – до них жодних притензій немає. Свої корективи у гру внесло і поле зі штучним покриттям. Для нас воно незвичне. Дуже високий відкок м'яча, до якого ми ніяк не могли звикнути. Проте вцілому зіграли непогано.

Додамо, що у наступному турі тернопільська "Нива" теж зіграє на виїзді. Цього разу підопічні Віталія Шумського завітають у Хмельницький, де боротимуться за очки із місцевим "Поділлям". Матч відбудеться на стадіоні "Поділля" 25 серпня. Початок зустрічі о 17:00.

ДОВІДКА

Турнірна таблиця чемпіонату України серед команд Другої ліги після п'ятого туру:

1. ФК "Калуш" – 10 очок, 2. "Черкащина-Академія" (Білозір'я) – 10, 3. "Минай" (Ужгород) – 9, 4. "Чайка" (Петропавлівська Борщагівка) – 6, 5. "Нива" (Вінниця) – 6, 6. "Буковина" (Чернівці) – 6, 7. "Поділля" (Хмельницький) – 6, 8. "Полісся" (Житомир) – 5, 9. "Нива" (Тернопіль) – 5, 10. "Верес" (Рівне) – 1.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up