У Тернополі тепер дві обласні федерації футболу

У Тернополі тепер дві обласні федерації футболу

Унікальна ситуація склалася з виборами нового голови Тернопільської обласної федерації футболу. На крісло нового очільника обласного футболу претендують чинний голова Володимир Мариновський та нардеп Тарас Юрик.  

Своєрідна "війна" за посаду голови обласної федерації футболу розпочалася ще наприкінці минулого року. Протягом останніх 15-ти років незмінним очільником федерації є Володимир Мариновський. Минулоріч про свої амбіції очолити тернопільський футбол заявив народний депутат Тарас Юрик.

Звітно-виборна Конференція обласної федерації повинна була відбутись ще 17 січня, але після втручання у процес виборів чиновників з федерації футболу України її перенесли на 29 квітня.

Нових обертів протистояння за крісло голови федерації набрало нещодавні, після проведення у Києві виконкому федерації футболу України. Рішенням виконкому членство в організації чинної тернопільської обласної федерації футболу призупинили.

Відео дня

Цим одразу ж скористався опонент Мариновського – Тарас Юрик. І 21 лютого у Тернополі відбулися установчі збори нової організації - громадської спілки "Федерація футболу Тернопільської області", яку очолив нардеп.

Тож тепер в області фактично діятимуть дві організації, але офіційно федерація футболу України визнає лише одну, на яку і будуть покладені обов'язки по організації футбольних змагань в області.

Представникам футбольних команд Тернопілля тепер доведеться вирішувати, під якою егідою виступати в обласній першості – чи залишатись вірними чинній федерації, або ж приєднуватися до новоствореної громадської спілки.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Sergii Sergii

    не чиновники ффу "втрутилися в процес виборів", а мариновський порушив усі можливі устави і "забув" проводити вибори в себе, майже 10 років переобираючи сам себе нелегітимними виконкомами. тофф давно вже не громадська, і ніяка не організація, і ніякого не футболу може й краще, що створили нову
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:00 Нові катальпи біля парку «Сопільче»: як виглядають? (ФОТО ДНЯ) photo_camera 15:00 Зеленський увів в дію рішення РНБО щодо обмеження роботи онлайн-казино 14:09 Пожежа у Тернополі — стовп чорного диму бачили з різних мікрорайонів міста. Подробиці 14:00 У Тернополі презентували фільм «Вовк. Страху нема» — екранізовану історію відваги воїнів ЗСУ Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up