У Тернополі запрацює нове відділення дзюдо

У Тернополі запрацює нове відділення дзюдо

На базі комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа №2 імені Юрія Горайського» відкриється нове відділення дзюдо

Рішення про відкриття нового відділення дзюдо було прийнято на засіданні позачергової сімнадцятої сесії міської ради, повідомляє Тернопільська міськрада.

Його відкриють з метою створення сприятливих умов для реалізації права громадян на заняття фізичною культурою і спортом, розвитку здібностей вихованців у видах спорту, підготовки спортсменів для резервного спорту у Тернополі.

Відео дня

Довідка. Дзюдо – японське бойове мистецтво і вид спорту, що виникло на основі джиу-джитсу. В основі дзюдо лежить два філософські принципи: використання тіла й духу та взаємна допомога і розуміння для досягнення більшого процесу.

Нагадаємо, нещодавно Аліна Дадерко з Хоросткова виборола «золото» на Чемпіонаті Європи з важкої атлетики.

Аліна - чемпіонка Європи серед дівчат до 15 років у ваговій категорії до 55 кг. Неймовірний виступ важкоатлетки подарував глядачам задоволення від спортивної боротьби та три медалі континентальної першості: золото в ривку, срібло в поштовху та золото в сумі двоборства.

Читайте також: Перший «Татоhub» відкрили на Тернопільщині: для кого підходить та як долучитись

У Кременці встановили гранітовий пам'ятник майстру спорту України Андрію Пушкарю

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up