Україна — Бельгія наживо: де дивитися матч Євро-2024 з футболу

Україна — Бельгія наживо: де дивитися матч Євро-2024 з футболу

У середу, 26 червня, збірна України зіграє проти Бельгії у 3-му турі групового раунду Євро-2024. Останній матч України у групі на Євро-2024 буде трансльований в ефірі Суспільного мовлення. Початок — 19:00.

Про це повідомляє Суспільне.

Збірна України з футболу продовжує виступи на чемпіонаті Європи-2024. У третьому турі на «синьо-жовтих» очікується матч Україна — Бельгія.

Україна перед вирішальним матчем у групі чемпіонату Європи-2024 з футболу має 3 очки, програвши збірній Румунії і перемігши збірну Словаччини. Футбол Україна — Бельгія стане вирішальним у контексті виходу у плей-оф: щоб гарантувати собі вихід у наступний раунд «синьо-жовтим» треба лише перемагати, хоча й поразка може зберегти їм шанси на плей-оф.

Відео дня

Нагадаємо, що команди вперше в історії зустрінуться між собою. Перед очною зустріччю на Євро-2024 з футболу ці збірні не перетиналися між собою навіть у товариських поєдинках.

Усі матчі збірної України з футболу на чемпіонаті Європи-2024 транслюють місцеві телеканали Суспільного та медіасервіс MEGOGO.

Україна — Бельгія: де дивитись матч на Суспільному?

Трансляція, матч Україна — Бельгія буде доступна для показу на місцевих телеканалах Суспільного. Наприклад, Суспільне Київ чи Суспільне Одеса. Дивитись Україна — Бельгія онлайн можна виключно на каналах у цифровому ефірі T2, IPTV і кабельних мережах.

На сайті Суспільне Спорт Україна — Бельгія трансляція здійснюватися не буде. Також за умовами договору місцеві телеканали Суспільного мовлення на OTT-платформах не транслюватимуть матч Україна — Бельгія. Дивитися матчі збірної України з футболу — на медіасервісі MEGOGO.

Україна — Бельгія: стежити за головними подіями матчу можна у текстовій онлайн трансляції на сайті Суспільне Спорт. Також до і після завершення Україна — Бельгія відбудеться студія до футболу, де будуть обговорені найважливіші моменти зустрічі.

Чи можна слухати матч Україна — Бельгія?

Радіо трансляція Україна — Бельгія на Євро-2024 з футболу буде доступна на Радіо Промінь. Тут також можна буде слухати Україна — Бельгія наживо.

Довідка
Євро-2024
Група E. 3-й тур
Україна - Бельгія 
26 червня, Штутгарт, MHP Arena
Початок - 19:00
Пряма трансляція на Megogo та регіональних телеканалах Суспільного у T2

Як думаєте, яким буде результат гри? Пишіть у коментарях.

 

Читайте також:

Збірна України з футболу вирвала перемогу над Словаччиною в другому турі Євро-2024

Румунія — Україна наживо: де дивитися матч Євро-2024 з футболу

Вихованець тернопільського футболу дебютував у Прем'єр-лізі

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Ігор

    🐏
  • Який футбол? Світла(кіна) не буде...
  • ВАСИЛЬ ВАСИЛЬОВИЧ

    Хулі дивитися як світла небуде

keyboard_arrow_up