Другий День народження: Арсенчик Борис з Тернопільщини отримав укол Zolglensma

Другий День народження: Арсенчик Борис з Тернопільщини отримав укол Zolglensma

Сталось диво! Минулого місяця Арсенчик Борис з Тернопільщини виграв ліки за 2,3 млн доларів.
 

Батьки малюка повідомили радісну новину – Арсенчик виграв найдорожчі у світі ліки, які вартують 2,3 млн доларів. 

Як розповіла волонтерка та близький друг родини Борис Юлія Смоляк, препарат Арсенчик виграв від компанії, яка його виготовляє.

Рідні хлопчика повідомили, що Арсенчик вже получив Zolglensma.

"14 липня другий День народження Арсенка. Це день, якого МИ всі дуже чекали з моменту встановлення діагнозу! День, про який ми мріяли кожної хвилини протягом п'яти з половиною місяців.

Я хочу ще раз ЩИРО подякувати усім, хто проходив цей шлях разом із нами, безмежно ДЯКУЄМО кожному, хто присвятив хоча б 5 хвилин свого часу нашій сім'ї.

Відео дня

Арсенко получив Zolglensma.

Насправді це дуже хвилюючий момент, і емоції, які ти відчуваєш важко передати словами!!! Але сама процедура не є надто складною. Арсенко проснувся в хорошому настрої, поснідав, трішки погрався і йому поставили два катетори на ніжки, під час цього він плакавдуже!!!

Через деякий час принесли те, на що ми чекали весь цей час. Ін'єкцію набрали у спеціальний шприц, під'єднали до крапельниці і процес запустився!!!

Арсенко сидів у своєму кріселку і грався, роздивлявся книжечки, переглядав мультфільми!!! Був сильним, терпеливим хлопчиком!!!

Це все тривало близько 1.5 год. Після чого наш сильний хлопчик заснув!!!

Перед веденням Zolglensma обов'язково потрібно пройти ряд обстежень і аналізів, щоб бути впевненим у готовності організму до цієї ін'єкції.

Також нас попередили про можливі побічні ефекти, до яких потрібно бути готовими, адже відновлення організму після ведення ін'єкції також справа не одного тижня",йдеться у дописі Надії Борис.

Читайте також: Сталось диво! Арсенчик Борис з Тернопільщини виграв ліки за 2,3 млн доларів. Що буде з зібраними коштами?

Марк з Борщівщини отримав подарунок — укол Zоlgensma
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (119)
  • Валентина Каленская

    Лотерея життя... Дуже рада за Артемчика!!! Хай Бог помогає!!! Але це просто жах,а якже інші діти... Мільйонери де ви??? Чи тільки вмієте гарно бютжет ділити? Таких діток не так багато,і всіх треба врятувати!!! І це треба вирішувати в Раді!
  • Мирослава Берладин

    Дуже жаль ,що батькам приходиться продати все щоб рятувати свою дитину ,хто придумав такі ціни на лікарство, хіба можливо простій сім'ї заплатити такі гроші ?
  • Іруська Смокоровська

    Господи дай здоров'я дитині.
  • Майя Фтема

    Господи бережи всіх діток від хвороби.

keyboard_arrow_up