Тернопіль отримав 3000 доз протиковідної вакцини Comirnaty від Pfizer-BioNTech

Тернопіль отримав 3000 доз протиковідної вакцини Comirnaty від Pfizer-BioNTech

Мешканці та гості громади можуть отримати як першу дозу (для тих, хто до цього не щепився), другу, бустерну та другу бустерну дози.

Днями Центр первинної медико-санітарної допомоги отримав 3000 доз протиковідної вакцини Comirnaty від Pfizer-BioNTech, яку розподілять між всіма амбулаторіями міста для активного використання.

Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Враховуючи надходження нової партії вакцини, у міській раді закликають жителів громади не зволікати та пройти імунізацію проти COVID-19.

Відео дня

— Так, усі охочі можуть вакцинуватися від COVID-19 в амбулаторіях загальної практики сімейної медицини. Щоб отримати необхідну дозу вакцини, потрібно звернутися до свого сімейного лікаря. Якщо ж у вас немає сімейного лікаря, то можна обрати будь-якого лікаря з переліку на сайті КНП «ЦПМСД», у розділі «Пацієнтам», — йдеться у повідомленні.

Мешканці та гості громади можуть отримати як першу дозу (для тих, хто до цього не щепився), другу, бустерну та другу бустерну дози.

Нагадаємо, що другий бустер в Україні дозволили вводити усім людям віком від 60 років, а також людям віком 18-59 років із хронічними хворобами. Для другої бустерної дози рекомендовано застосовувати мРНК-вакцину (наразі в Україні це – Comirnaty/Pfizer) з інтервалом щонайменше 4 місяці після першої бустерної дози.

Дивіться відео наших журналістів, як раніше проводили бустерне щеплення у Тернополі.

Довідка

Інформацію про лікарів, графік прийому та як записатись на прийом можна отримати у call-центрі КНП «ЦПМСД» за номерами телефонів: 067-444-86-88 та 0352-51-98-08.

Читайте також

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Олександр Яворський

    Знову почалося г!вно і зомбування
  • Фрай Фай

    Тільки на Тернопільщині(зі всієї України) всі ГРВІ і грип,які з теперішнім похолоданням збільшились,списують на ковід і вже,як не дивно,прибуло 3000 доз вакцин,а тим часом в Україні вже 3 випадок мавпячої віспи,яка несправді не є ніякою мавпячою віспою а побічним ефектом від вакцин проти ковіду.Справа в тому, що у вакцинах є різні патогени(напр. HEK-293) і організм змушений якось їх виводити(якщо залишиться живим).Так як печінка і нирки не можуть їх вивести! то людський організм намагається їх вивести через шкіру,звідси ці гнояки,язви на тілі тих хто нібито заразився "мавпячою віспою",тому хто не вакцинувався від ковіду може не перейматись про "мавпячу віспу" ну а хто вакцинувався,вам заплатили 1000 гр. за мед. експеримент...експеримент як видно не дуже вдався,зараз на осінь вони будуть ще доколювати і вже страшать новою хвилею ковіду,ну хоч цього разу не поведіться...! Ковід не такий страшний тай більшість випадків ГРВІ зараз видають за ковід,як і тоді,а ходити з гнояками на тілі нікому не сподобається.
  • Паша Блонський

    Ідіть на хер зі свойіми вакцинами.
  • Olya Olya

    Оооо...через то і вірусних багато....Діагноз поголовно всім ставлять..

    QA depot - reply Olya Olya

    Ага, а хворіють день-два і все ОК. А як страшили! Виявилося легшим за грип!

keyboard_arrow_up