Тернопільська обласна лікарня – з новим обладнанням. Що отримали?

Тернопільська обласна лікарня – з новим обладнанням. Що отримали?
  • Дороговартісне обладнання та вироби медичного призначення отримала Тернопільська обласна лікарня від благодійного фонду «Фундації Швеція-Україна».
  • Допомогу розподілять у різні відділення лікарні.

У вантажі, який отримав медзаклад, були апарати для наркозу та спостереження за пацієнтами під час операцій, два діалізні апарати, транспортні матраци, транспортні апарати штучної вентиляції легенів, а також велика кількість витратних матеріалів високої якості, розповідають у Тернопільській обласній клінічній лікарні.

Відео дня

Ми дуже вдячні за такий обсяг допомоги, увагу і підтримку з боку шведських благодійників, наших партнерів. Бо завдяки їхній участі ми маємо можливість справлятися з тими об’ємами роботи, які в нас є сьогодні у зв’язку з великою війною та за допомогою сучасного і якісного медичного обладнання ефективно лікувати наших пацієнтів, – наголосив Василь Бліхар.

У лікарні додають, що це вже не перша співпраця з «Фундацією» у такому форматі. Крім Тернопільської обласної лікарні, доставка фонду відправляється і до новоствореного польового госпіталю в Харківській області.

– Завдяки щедрим внескам шведських компаній і організацій та тісною співпрацею з місцевою владою, робота для підтримки української системи охорони здоров’я може продовжуватися, – каже Дженні Ельфстрем, генеральний секретар фонду.

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» повідомляли, що у Тернополі виходили малюка, який народився з вагою всього 550 грамів. Також повідомляли, що Тернопільська обласна лікарня отримала нові апарати штучної вентиляції легень.

 

Читайте також:

 

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Володимир Козін

    Воно напевно старе все? А то якось дивно виглядає медапаратура в плівці.

keyboard_arrow_up