Тернополяни вчилися готувати десерти без шкоди для фігури


Тернополяни вчилися готувати десерти без шкоди для фігури

Instagram-блогер Оксана Матвєєва вчила тернополян готувати смаколики без цукру і борошна у суботу, 25 листопада, у ТВЦ "Атріум".

На майстер-клас завітали жінки різного віку, які турбуються про своє здоров'я та здоров'я своїх рідних.

Відео дня

- Сьогодні ми вчимося готувати корисні десерти, - розповідає  Оксана Матвєєва. - А саме десерти на перекус. Це різні цукерочки та батончики, у складі яких є протеїн та різні інгредієнти рослинного походження. Це все буде без борошна і цукру. Бо ми готуємо корисні десерти, які зможуть наповнити наш організм енергією. Рецепт дуже простий. Будь-хто може приготувати це вдома. Нам потрібні родзинки, фініки, мед, протеїн, сухе молоко, для енергії можна ще додати вівсяні пластівці. Все це ми поміщаємо у блендер. А потім формуємо з цієї суміші своєрідні котлетки. І відправляємо їх до морозильної камери. Це уже готові цукерочки. 

Наталя Пізар зацікавилася темою майстер-класу, бо дуже хвилюється за своє здоров'я і фігуру. 

- Мені подобаються десерти, що не завдадуть шкоди моїй фігурі, - каже жінка. - Сама рідко готую десерти бо у склад тих, про які я знаю, входить некорисне борошно і цукор. Мені дуже цікаво дізнатися, як то готувати солодке без цукру.

Оксана Матвєєва переконує, що ці десерти можна приготувати, не вкладаючи у це великі гроші. Навпаки, десерти, які ми купуємо у супермаркетах, різноманітні снікерси та баунті, набагато дорожчі, ніж десерти, приготовані власноруч. І домашні десерти наповнять наш організм енергією, а не лише підуть у боки і ляшки.

 

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up