Instagram-блогер Оксана Матвєєва вчила тернополян готувати смаколики без цукру і борошна у суботу, 25 листопада, у ТВЦ "Атріум".
На майстер-клас завітали жінки різного віку, які турбуються про своє здоров'я та здоров'я своїх рідних.
- Сьогодні ми вчимося готувати корисні десерти, - розповідає Оксана Матвєєва. - А саме десерти на перекус. Це різні цукерочки та батончики, у складі яких є протеїн та різні інгредієнти рослинного походження. Це все буде без борошна і цукру. Бо ми готуємо корисні десерти, які зможуть наповнити наш організм енергією. Рецепт дуже простий. Будь-хто може приготувати це вдома. Нам потрібні родзинки, фініки, мед, протеїн, сухе молоко, для енергії можна ще додати вівсяні пластівці. Все це ми поміщаємо у блендер. А потім формуємо з цієї суміші своєрідні котлетки. І відправляємо їх до морозильної камери. Це уже готові цукерочки.
Наталя Пізар зацікавилася темою майстер-класу, бо дуже хвилюється за своє здоров'я і фігуру.
- Мені подобаються десерти, що не завдадуть шкоди моїй фігурі, - каже жінка. - Сама рідко готую десерти бо у склад тих, про які я знаю, входить некорисне борошно і цукор. Мені дуже цікаво дізнатися, як то готувати солодке без цукру.
Оксана Матвєєва переконує, що ці десерти можна приготувати, не вкладаючи у це великі гроші. Навпаки, десерти, які ми купуємо у супермаркетах, різноманітні снікерси та баунті, набагато дорожчі, ніж десерти, приготовані власноруч. І домашні десерти наповнять наш організм енергією, а не лише підуть у боки і ляшки.
Стежте за новинами Тернополя у Telegram.
№ 13 від 27 березня 2024
Читати номер