У Чортківській лікарні відкрили оновлене педіатричне відділення

У Чортківській лікарні відкрили оновлене педіатричне відділення

Педіатричне відділення Чортківської лікарні відкрили після ремонту. Тепер у кожній палаті є окремий туалет, умивальник, душ, якісне загальне та приліжкове освітлення, телевізор, бактерицидні лампи, кондиціонер, письмовий столик тощо; у деяких палатах – колиски для немовлят.

У Чортківській центральній міській лікарні урочисто відкрили сучасне педіатричне відділення.

Про це повідомили в Чортківській міській раді.

— Головне завдання ремонту полягало у тому, щоб у кожній палаті маленьким пацієнтам було максимально комфортно, щоб вони почували себе як вдома та сприймали лікування без остраху. Через це у кожній палаті є окремий туалет, умивальник, душ, якісне загальне та приліжкове освітлення, телевізор, бактерицидні лампи, кондиціонер, письмовий столик тощо; у деяких палатах – колиски для найменших пацієнтів, — йдеться у повідомленні.

Відео дня

Кожна із палат тематично розфарбована, щоб, знову ж таки, створити додатковий затишок для дітей. Окремо створили ігрову кімнату для малечі. Особливу увагу в ході ремонту приділили новій системі опалення та електропостачання, вентиляційній (якщо точніше – сучасній рекупераційній) та протипожежній системам.

Як зазначив міський голова Чорткова Володимир Шматько, у подальших планах  — реабілітаційне відділення у першу чергу для ветеранів війни, і травматологія.

 

 

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» повідомляли, які медичні заклади у Тернополі об'єднають.

 

 

Читайте також:

Тернопільську міську дитячу лікарню приєднають до лікарні №2

Тернопільські діти можуть безоплатно пройти діагностику. Як це зробити?

Сучасна та якісна медична реабілітація для дітей з усієї України доступна в Тернополі

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up